Οι δύο μεγάλοι προπονητές δεν έπαψαν ποτέ να είναι δύο μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου. Όμως, η μεγάλη τους κόντρα επέστρεψε με μονομαχία κορυφής και ο Ζοσέ ήταν ο μεγάλος νικητής. Γιατί απλά η φετινή Τότεναμ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Και το μήνυμα εστάλει σε όλες τις κατευθύνσεις. Η Τότεναμ πέτυχε… special νίκη 2-0 επί […]

Οι δύο μεγάλοι προπονητές δεν έπαψαν ποτέ να είναι δύο μεγάλες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου. Όμως, η μεγάλη τους κόντρα επέστρεψε με μονομαχία κορυφής και ο Ζοσέ ήταν ο μεγάλος νικητής. Γιατί απλά η φετινή Τότεναμ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Και το μήνυμα εστάλει σε όλες τις κατευθύνσεις.

Η Τότεναμ πέτυχε… special νίκη 2-0 επί της Μάντσεστερ, επέστρεψε στην κορυφή και άφησε τους πολίτες με το χειρότερο ξεκίνημα στην εποχή του Γκουαρντιόλα (12 βαθμοί).

Η Τότεναμ μετά από αρκετά χρόνια είναι στα… μονοπάτια της κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μουρίνιο με τα δικά του χαρακτηριστικά αλλά για πρώτη φορά χωρίς να προκαλέσει μεταγραφικά κάνει αθόρυβα την δουλειά του.  Είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός που μπορεί με την διαχείρισή και την εμπειρία του να γράψει ιστορία. Η Τότεναμ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και στόχος του να την κρατήσει…πρώτη στη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων δεκαετιών. Και για να τους αποτελειώσει όλους, όχι με την άμυνα, αλλά με την επίθεση. 

Ο Ζοσέ είναι ο δεύτερος προπονητής που περισσότερες φορές έχει νικήσει τον Πεπ (επτά, έναντι εννέα του Γιούργκεν Κλοπ) και ο Πεπ είναι ο προπονητής που περισσότερες φορές έχει νικήσει τον Ζοσέ (έντεκα) 

Η Τότεναμ συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στην Premier League, καθώς νίκησε και τη Μάντσεστερ Σίτι με 2-0 εντός έδρας «πατώντας» γερά στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ζοσέ Μουρίνιο «έδεσε» κόμπο τον Πεπ Γκουαρντιόλα και τους πολίτες, με αποτέλεσμα να τους υποχρεώσει σε ακόμη μια ήττα φέτος και όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Στο 5ο λεπτό με τον συνήθη ύποπτο Σον να βρίσκει δίχτυα, νικώντας σε τετ α τετ τον Έντερσον. 

Η Σίτι άρχισε να μεταφέρει όλη την πίεση προς τα καρέ του Γιορίς, κατάφερε να βρει δίχτυα με σουτ του Λαπόρτ, αλλά έπειτα από VAR ο Ντιν έδωσε χέρι του Γκαμπριέλ Ζέσους στην αρχή της φάσης.

Ο Μουρίνιο στο δεύτερο ημίχρονο προχώρησε σε μία κλασική αλλαγή, βγάζοντας εκτός τον Εντομπελέ στο 64’ και βάζοντας τον Λο Σέλσο. Μερικά δευτερόλεπτα αργότερα, κι αφού μπήκε ο Αργεντινός στον αγωνιστικό χώρο βγήκε απέναντι στον Έντερσον μετά από μια καταπληκτική μπαλιά του Κέιν και πλάσαρε εύστοχα, διαμορφώνοντας το 2-0. Η Σίτι πίεσε και στη συνέχεια του ματς αλλα δεν κατάφερε να σκοράρει.

https://www.youtube.com/watch?v=7VC4qXm6944

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ