Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει δικαίωση τις προσδοκίες της Τότεναμ με την επιστροφή του. Είναι η τελευταία ευκαιρια επιστροφής στην ποδοσφαιρική ελίτ. Όχι ότι δεν έχει τα προσόντα, και τις ικανότητες, αλλά τα τελευταία χρόνια στην Ρεάλ μεταξύ πάγκου και κερκίδας, έχασε τον παλιό καλό εαυτό του που τρόμαζε της αντίπαλες ομάδες.   Η Τότεναμ […]

Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν έχει δικαίωση τις προσδοκίες της Τότεναμ με την επιστροφή του. Είναι η τελευταία ευκαιρια επιστροφής στην ποδοσφαιρική ελίτ. Όχι ότι δεν έχει τα προσόντα, και τις ικανότητες, αλλά τα τελευταία χρόνια στην Ρεάλ μεταξύ πάγκου και κερκίδας, έχασε τον παλιό καλό εαυτό του που τρόμαζε της αντίπαλες ομάδες.  

Η Τότεναμ έχει αποφασίσει να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος, μεταξύ τραυματισμών και αδυναμίας να ξαναβρεί τη φόρμα του, αποδείχθηκε μια απογοήτευση μετά την επιστροφή στην πρώην ομάδα του.

Ο Ουαλός έχει σημειώσει 3 γκολ σε 11 παιχνίδια, με τη συνολική παρουσία του ωστόσο να βρίσκεται κάτω από τις υψηλές προσδοκίες που συνόδεψαν την επιστροφή του.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο και ο σύλλογος περίμεναν πολύ περισσότερα απ΄ αυτόν, αλλά ο Μπέιλ φαίνεται να είναι η σκιά του παίκτη που ξεχώρισε στην Τότεναμ, τόσο ώστε να ωθήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης να τον αποκτήσει με το ποσό-ρεκόρ, τότε, των 100 εκ. ευρώ.

Ο ατζέντης του Μπειλ, Τζόναθαν Μπάρνετ, σε συνέντευξη του στους Financial Times ρωτήθηκε για τον μειωμένο χρόνο που παίρνει ο πελάτης του. Εκεί φυσικά έριξε την ευθύνη τον Ζοσέ Μουρίνιο.

“Βρίσκεται στο τέλος της καριέρας του. Πρέπει να ρωτήσετε τον Ζοσέ γιατί δεν παίζει” ανέφερε συγκεκριμένα ο Μπάρνετ.

Στη συνέχεια απάντηση εκ μέρους του Μπέιλ, για όλη την κριτική που δέχεται ο Ουαλός: “Είναι άδικο να λένε τι έχει πάθει. Έχει κερδίσει περισσότερους τίτλους εκτός Βρετανίας από κάθε άλλο Βρετανό παίκτη. Τα έχει καταφέρει καλά οικονομικά και έχει αρκετά χρήματα να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του. Έχει καλό τρόπο ζωής. Αυτό έχει πάθει”.

Τέλος, ανέλυσε τους λόγους που ο Μπέιλ επέλεξε την Τότεναμ στο ξεκίνημα της καριέρας του: “Επιλέξαμε την Τότεναμ για δύο λόγους. Μπορούσε να παίξει στην πρώτη ομάδα και υπήρχε καλό κοουτσάρισμα. Απορρίψαμε δύο προσφορές με περισσότερα χρήματα. Οι γονείς του μας άκουσαν και κατέληξε στην Ρεάλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ