Η Τότεναμ συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στην Premier League, αλλά γκέλαρε στο Σέλχερστ Παρκ, σ ένα αγώνα που ο καυτός Κέιν της έδωσε το προβάδισμα με ένα πανέμορφο γκολ, και από κει και πέρα ο αγώνας φαινόταν δικός της, αλλά το γκολ του Schlupp J. στο 81ο λεπτό της στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς […]

Η Τότεναμ συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στην Premier League, αλλά γκέλαρε στο Σέλχερστ Παρκ, σ ένα αγώνα που ο καυτός Κέιν της έδωσε το προβάδισμα με ένα πανέμορφο γκολ, και από κει και πέρα ο αγώνας φαινόταν δικός της, αλλά το γκολ του Schlupp J. στο 81ο λεπτό της στέρησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην κούρσα για τον τίτλο. Στην κορυφή αλλά με αγώνα λιγότερο η Λίβερπουλ.

Crystal Palace v Tottenham live stream and kick-off time: How to watch Premier League derby in south London

Ο Βρετανός επιθετικός είναι ασταμάτητος και το δείχνει σε κάθε παιχνίδι. Συγκεκριμένα, κόντρα στους «αετούς» είδε ότι ο Γκουαίτα δεν ήταν στην κατάλληλη θέση και με ένα αιφνιδιαστικό μακρινό σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, στο 23ο λεπτό.

Η Τότεναμ μετά από αρκετά χρόνια είναι στα… μονοπάτια της κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μουρίνιο με τα δικά του χαρακτηριστικά αλλά για πρώτη φορά χωρίς να προκαλέσει μεταγραφικά κάνει αθόρυβα την δουλειά του.  Είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός που μπορεί με την διαχείρισή και την εμπειρία του να γράψει ιστορία. Η Τότεναμ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και στόχος του να την κρατήσει…πρώτη στη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων δεκαετιών. 

Οι Spurs προηγήθηκαν με τον Κέιν, προσπάθησαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα με σαφή οπισθοχώρηση στο δεύτερο μέρος, όμως το τέλος το πλήρωσαν από ένα από τα αμέτρητα γεμίσματα της ομάδας του Ρόι Χόντγκσον. Μόλις το 2ο γκολ που δέχεται σε 7 ματς ήταν αυτό για την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο, που είχε για ακόμα μία φορά σκόρερ τον Χάρι Κέιν. Αν η Λίβερπουλ περάσει από την Φούλαμ, θα είναι εκείνη μόνη πρώτη στη βαθμολογία.

Image

Τα «σπιρούνια» μπήκαν πιο δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να προηγηθούν με ένα υπέροχο γκολ από τον Χάρι Κέιν.

Στο 81′ και μετά από φάση διαρκείας στην περιοχή της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο, ήρθε όμως το γκολ του Σλουπ στο 81΄να κάνει τους παίκτες τους να τρέχουν στα τελευταία λεπτά. Και πράγματι δημιούργησαν φάσεις, είχαν δοκάρι με τον Ντέιβις ενώ ο Γκουαϊτα έκανε την απόκρουση του αγώνα σε κοντινή κεφαλιά του Κέιν. Το 1-1 όμως δεν άλλαξε…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ