Μπορεί να λέμε πολλές φορές έκρυψαν την μπάλα, αλλά εδώ οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ την έδειχναν στους τίμιους παίχτες της Γουλβς, αλλά για τρία λεπτά και μετά από 60 μεταβιβάσεις μεταξύ τους, την πήραν στην κατοχή τους, μέσα από το τέρμα τους για να πάνε στην σέντρα! Λίβερπουλ: Απόρθητο το «κάστρο» του Άνφιλντ. Ένα σερί […]

Μπορεί να λέμε πολλές φορές έκρυψαν την μπάλα, αλλά εδώ οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ την έδειχναν στους τίμιους παίχτες της Γουλβς, αλλά για τρία λεπτά και μετά από 60 μεταβιβάσεις μεταξύ τους, την πήραν στην κατοχή τους, μέσα από το τέρμα τους για να πάνε στην σέντρα!

Λίβερπουλ: Απόρθητο το «κάστρο» του Άνφιλντ. Ένα σερί που τρομάζει!

Με το εορταστικό 4-0 επί της Γουλβς η Λίβερπουλ υποδέχτηκε τον κόσμο της στο Άνφιλντ μετά από αρκετό καιρό (271 ημέρες), θα παραμείνει στην κορυφή της Premier League και μετά την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής, μαζί με την πολύ σταθερή την φετινή χρονιά ομάδα του Μουρίνιο. Αλλά με αυτή τους την νίκη συνέχισαν να διευρύνουν ένα μεγάλο ρεκόρ για το αήττητο στα εντός έδρας παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, κατάφεραν να διατηρηθούν για 65ο εντός έδρας ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος δίχως ήττα!

Οι γηπεδούχοι είχαν συντριπτικά υπέρ τους την κατοχή της μπάλας (71%-29%).

 Ο Ρόμπερτσον έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Κόουντι έκανε κακό υπολογισμό και έχασε τη μπάλα, με τον Σαλάχ να κερδίζει και με ιδανικό τελείωμα από κοντά να κάνει το 1-0 στο 24ο λεπτό. Η ομάδα του Κλοπ πίεσε για ένα δεύτερο γκολ και το πέτυχε στο 59ο λεπτό με ένα φοβερό σουτ του Βαϊνάλντουμ έξω από την περιοχή, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πατρίσιο για το 2-0.

Ο Σαλάχ από σκόρερ έγινε δημιουργός, βγάζοντας τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ματίπ από το ύψος της μικρής περιοχής σημείωσε το 3-0 στο 68ο λεπτό. 

Αλλά το 4-0 είναι ο κανόνας της ομαδικότητας, με την ομάδα του Κλοπ να κρατάει στα πόδια της την μπάλα για τρία αγωνιστικά λεπτά. Από το 75ο έως και το 78ο λεπτό οι ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ, αντάλλαξαν μεταξύ τους την μπάλα για 60 φορές. Μια υψηλή επίδειξη τεχνικής πριν στείλουν την μπάλα για τέταρτη φορά στα δίχτυα του Ρούι Πατρίσιο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ