Στα 35 του ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ  Γουέιν Ρούνεϊ, που εξακολουθεί να είναι μάχιμος με την Ντέρμπι στην Τσάμπιονσιπ. Αλλά φαίνεται πως ο 11χρονος γιος του θέλει να ακολουθήσει τα ποδοσφαιρικά χνάρια του πατέρα του. Και υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο. Που; Μα φυσικά στον Γιουνάιτεντ. Ξεπέρασε μυθικές μορφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κέρδισε μία […]

Στα 35 του ο θρυλικός ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ  Γουέιν Ρούνεϊ, που εξακολουθεί να είναι μάχιμος με την Ντέρμπι στην Τσάμπιονσιπ. Αλλά φαίνεται πως ο 11χρονος γιος του θέλει να ακολουθήσει τα ποδοσφαιρικά χνάρια του πατέρα του. Και υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο. Που; Μα φυσικά στον Γιουνάιτεντ.

Ξεπέρασε μυθικές μορφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κέρδισε μία θέση ανάμεσα στους θρύλους του αγγλικού συλλόγου. Γνώρισε την απόλυτη αποθέωση και είδε το «άστρο» του να λάμπει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, πριν έρθει η αγωνιστική πτώση, η «αποκαθήλωση» και η επιστροφή στις «ρίζες»:

Η ιστορία έγραψε 559 παιχνίδια, 253 γκολ, 146 ασίστ, 5 πρωταθλήματα Πρέμιερ Λιγκ, 1 Κύπελλο Αγγλίας, 1 Τσάμπιονς Λιγκ, 1 Γιουρόπα Λιγκ, 3 Λιγκ Καπ και την κορυφή των σκόρερ σε ολόκληρη των ιστορία των «κόκκινων διαβόλων». 

Ο 35χρονος πια επιθετικός έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του τέσσερα παιδιά και ήδη ο μεγαλύτερος γιος του φαίνεται ότι ακολουθεί τα χνάρια του. Ο 11χρονος Κάι υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο περήφανος χαζομπαμπάς Γουέιν Ρούνεϊ ανέβασε τη σχετική φωτογραφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Wayne Rooney (@waynerooney)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ