Δεν πήγαινε καλά η ομάδα της Ντέρμπι και ήταν θέμα ημερών να τελειώσουν τον Ολλανδό Κοκού, Μετά από 11 αγωνιστικές στην Τσάμπιονσιπ τα κριάρια παραμένουν στην τελευταία θέση με μόλις μια νίκη. Ο συνολικός απολογισμός του Κοκού από την ημέρα που ανέλαβε σε 65 αγώνες πέτυχε  22 νίκες, 17 ισοπαλίες και 26 ήττες και 77-92 […]

Δεν πήγαινε καλά η ομάδα της Ντέρμπι και ήταν θέμα ημερών να τελειώσουν τον Ολλανδό Κοκού, Μετά από 11 αγωνιστικές στην Τσάμπιονσιπ τα κριάρια παραμένουν στην τελευταία θέση με μόλις μια νίκη. Ο συνολικός απολογισμός του Κοκού από την ημέρα που ανέλαβε σε 65 αγώνες πέτυχε  22 νίκες, 17 ισοπαλίες και 26 ήττες και 77-92 απολογισμός στα γκολ.

Αναλαμβάνει ως προπονητής την Ντέρμπι ο Γουέιν Ρούνεϊ

Ο θρυλικός ποδοσφαιριστής του νησιού Γουέιν Ρούνεϊ, που παίζει μπάλα με την Ντέρμπι στην Τσάμπιονσιπ, αλλά έφτασε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα  ως προπονητής. Οι εξελίξεις στην ομάδα του δίνουν την ευκαιρία να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ο Γουέιν φέρεται να είναι ο… σίγουρος αντικαταστάτης του Κοκού. Εφόσον φυσικά βγάλει το δίπλωμα UEFA που χρειάζεται. 

Wayne Rooney reveals his struggles with gambling during his time with Manchester United

Αλλάζει ιδιοκτήτη η Ντέρμπι

Στην “οικογένεια” του ιδιοκτήτη της Σίτι περνάει η ιστορική Ντέρμπι αφού ο Σεΐχης Καλέντ μπιν Ζαγέντ Αλ Νεχαγιάν, είναι ξαδερφάκι του του ιδιοκτήτη της Σίτι, Σεΐχη Μανσούρ. Σε αναμονή της απόφασης της EFL βρίσκονται τα “κριάρια” για να γυρίσουν σελίδα, και να βρουν τον δρόμο τους για επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ!

Τα «κριάρια» ανακοίνωσαν ότι είναι πολύ κοντά στην αλλαγή ιδιοκτησίας και αναμένουν την απόφαση της  EFL ώστε να εγκριθεί η αγοραπωλησία.

Ο Μελ Μόρις που είναι ο τωρινός ιδιοκτήτης της ομάδας βρίσκεται για πέντε χρόνια χωρίς να μπορέσει να επαναφέρει την ιστορική ομάδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Who is Sheikh Khaled, the prospective owner of Newcastle United? | Sport | The Times

Νέος ιδιοκτήτης του συλλόγου θα είναι ο ξάδερφος του ιδιοκτήτη της Σίτι, Σεΐχη Μανσούρ, ο Σεΐχης Καλέντ μπιν Ζαγέντ Αλ Νεχαγιάν που είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας του Άμπου Ντάμπι.

Η Κυβέρνηση, από την δική της πλευρά έχει δώσει την συγκατάθεση της  από την Πέμπτη για την αλλαγή ιδιοκτησίας στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Όπως μεταδίδουν μάλιστα τα βρετανικά ΜΜΕ, ο Σεΐχης Καλέντ εμφανίζεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ράφα Μπενίτεθ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν