Δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση στην Ντέρμπι και κλασικά το μάρμαρο το πλήρωσε ο προπονητής. Έφυγε ο Κοκού και ανέλαβε προσωρινός ο Γοέιν Ρούνει. Προσωρινός μεχρι να βγάλει το δίπλωμα UEFA που χρειάζεται, ή γιατί έχει ένα μεγάλο αντίπαλο. Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζουμε τον Τόμπι Χολ. Είναι μόλις εννιά χρονών αλλά πολύ σίγουρος για […]

Δεν πήγαινε άλλο η κατάσταση στην Ντέρμπι και κλασικά το μάρμαρο το πλήρωσε ο προπονητής. Έφυγε ο Κοκού και ανέλαβε προσωρινός ο Γοέιν Ρούνει. Προσωρινός μεχρι να βγάλει το δίπλωμα UEFA που χρειάζεται, ή γιατί έχει ένα μεγάλο αντίπαλο. Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζουμε τον Τόμπι Χολ. Είναι μόλις εννιά χρονών αλλά πολύ σίγουρος για τον εαυτό του.

Ο εννιάχρονος φίλος των ¨κρυαριών” έστειλε γράμμα στην διοίκηση της Ντέρμπι και τους εξηγεί το πλάνο του για να γίνει ο επόμενος προπονητής της Ντέρμπι.

Θα ήθελα να προσληφθώ ως ο νέος προπονητής. Παίζω πολύ ποδόσφαιρο και είμαι πραγματικά καλός στο FIFA 21 ως μάνατζερ. Σχεδιάζω τακτικές ποδοσφαίρου στον ελεύθερο χρόνο μου και νομίζω πως είμαι αρκετά καλός σε αυτό. Η γιαγιά μου θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει την ομάδα, πλένοντας τις εμφανίσεις των παικτών”

Το πλάνο του για να πάρει μπροστά η ομάδα είναι διάταξη 1-3-3-2-1 και τους Αντρέ Γουίσντομ, Λούι Σίμπλι και Τζέισον Νάιτ, τρεις αγαπημένους του παίκτες, στο αρχικό σχήμα.

Ο Τόμπι διασχίζει την απόσταση των 100 μιλίων όταν παίζει η αγαπημένη του ομάδα στο Pride Park, και αυτή η αφοσίωση του εντυπωσίασε τον πρόεδρο της Ντέρμπι Μελ Μόρις να του δώσει την ευκαιρία να περάσει από συνέντευξη!

Ο υποψήφιος προπονητής αποδείχτηκε πολύ διαβασμένος και ήταν ετοιμόλογος σε κάθε ερώτηση του προέδρου. Οποιοδήποτε θέμα κι αν βάζω στη συζήτηση, προφανώς έχεις όλες τις απαντήσεις”, είπε σε δήλωση του ο Μόρις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик