Από το πουθενά αντιπαράθεση μεταξύ Τόνι Κρός και Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Η αιτία ήταν τα σχόλια που έκανε ο Γερμανός στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, για την συνήθεια ορισμένων ποδοσφαιριστών που πανηγυρίζουν με μάσκες, κάλτσες και ότι άλλο βρουν, αλλά με ξεκάθαρη αναφορά στον Ομπαμεγιάνγκ. Λογικό ήταν να μην το αφήσει να πέσει κάτω ο […]

Από το πουθενά αντιπαράθεση μεταξύ Τόνι Κρός και Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. Η αιτία ήταν τα σχόλια που έκανε ο Γερμανός στο προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, για την συνήθεια ορισμένων ποδοσφαιριστών που πανηγυρίζουν με μάσκες, κάλτσες και ότι άλλο βρουν, αλλά με ξεκάθαρη αναφορά στον Ομπαμεγιάνγκ. Λογικό ήταν να μην το αφήσει να πέσει κάτω ο Γκαμπονέζος και του έδωσε την απάντηση του. Και ΄κάπως έτσι ξεκίνησε η ιστορία…
.
Ο διάλογος του Ομπαμεγιάνγκ με τον Τόνι Κρος στο Twitter για τότε που ο Ομπαμεγιάνγκ πανηγύρισε το γκολ του φορώντας την μάσκα του Σπάιντερμαν είναι το κάτι άλλο..
.
Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, κείμενο που λέει "Aubameyang once celebrated and took out a mask. That's where it ends with me. don't think that's a good role model, either. What nonsense. Toni Kroos on Aubameyang (via his podcast, Einfach mal Luppen) "" By the way, does this Toni Kroos have kids? Just to remember did it for my son few times and will do it again. wish you have kids one day and make them happy. Aubameyang responds on Twitter"
.
Ξεκίνησε πρώτος ο Κρός
.
Τόνι Κρος : “Ο Ομπαμεγιάνγκ μία φορά πανηγύρισε και έβαλε μία μάσκα, κάτι που δεν μου αρέσει καθόλου. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές βάζουν κάλτσες στο πρόσωπο τους, άλλοι βάζουν μάσκες και όλο αυτό δεν είναι καλό πρότυπο για τα παιδιά. Το όλο θέμα το βρίσκω μια ανοησία”
.
Και πήρε σειρά να δώσει την απάντηση του ο Ομπαμεγιάνγκ
.
Ομπαμεγιάνγκ : “Επί τη ευκαιρία, έχει παιδιά ο Τόνι Κρος; Απλά ας θυμηθεί πως αυτό το έκανα για τον γιο μου μερικές φορές και θα το ξανά κάνω. Ελπίζω μία μέρα να αποκτήσεις παιδιά και να τα κάνεις χαρούμενα”..
.

Και ο Τόνι Κρος απάντησε στην απάντηση του Ομπαμεγιανγκ…Σαν μικρά παιδιά

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ