Βραδιά τελικού απόψε (11/2 - 21:00) στο Ραμπάτ για το Μουντιάλ συλλόγων με την Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει την Αλ Χιλάλ!

Βραδιά τελικού απόψε (11/2 – 21:00) στο Ραμπάτ για το Μουντιάλ συλλόγων με την Ρεάλ Μαδρίτης να αντιμετωπίζει την Αλ Χιλάλ!

Αυτή είναι η πέμπτη φορά που η Ρεάλ προκρίνεται στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων και τις προηγούμενες τέσσερις φορές έφτασε στην κατάκτηση της κούπας.

Επομένως απόψε θα ψάξει να κάνει το 5/5 απέναντι στην ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, η οποία έχει φτάσει έως τα ημιτελικά δύο φορές το 2019 και το 2021, τερματίζοντας τέταρτη.

Τα φώτα πέφτουν πάνω στον Τόνι Κρόος. Ο Γερμανός μέσος είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα στην καριέρα του έχει βρεθεί πέντε φορές στον τελικό της διοργάνωσης και έχει φτάσει στην κατάκτηση του σε όλες τις περιπτώσεις. Κανείς άλλος ποδοσφαιριστής δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Έτσι, ο Τόνι Κρόος κόντρα στην Αλ Χιλάλ θέλει να προσθέσει τον έκτο τίτλο της διοργάνωσης στην τροπαιοθήκη του. Πρώτη φορά βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου το 2013 με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου και έπειτα τις χρονιές 2014, 2016, 2017 και 2018 με τη Ρεάλ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ρεάλ Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ