Ο Μέσι δεν άνοιξε τα χαρτιά του,  για τους δικούς του λόγους. O σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μίλησε για πολλά, αλλά για την τηγανίτα τίποτα. Αλλά μίλησε ένας εκ των υποψηφίων προέδρων και είπα για το ζοφερό οικονομικό μέλλον της Μπάρτσα και την φυγή του Μέσι του καλοκαίρι. Ο Αγκούστι Μπενέντιτο μας δίνει σημαντικές ειδήσεις. […]

Ο Μέσι δεν άνοιξε τα χαρτιά του,  για τους δικούς του λόγους. O σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα μίλησε για πολλά, αλλά για την τηγανίτα τίποτα. Αλλά μίλησε ένας εκ των υποψηφίων προέδρων και είπα για το ζοφερό οικονομικό μέλλον της Μπάρτσα και την φυγή του Μέσι του καλοκαίρι. Ο Αγκούστι Μπενέντιτο μας δίνει σημαντικές ειδήσεις.

Ορισμένα από τα πιο σημαντικά αποσπάσματα. της συνέντευξης 

«Η διατήρηση του Λιονέλ Μέσι και μετά το καλοκαίρι θα ήταν φανταστικό νέο για την ομάδα. Παρόλα αυτά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το αν μπορεί αυτό να γίνει πραγματικότητα. Δεδομένης της αγωνιστικής κατάστασης του συλλόγου νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να μείνει.

Πρέπει όμως να κατανοήσει πως τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα είναι εύκολα εδώ. Βρίσκεται στον σύλλογο 20 χρόνια, είναι οπαδός αυτής της ομάδας.

Ο μέσος της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Αλενιά, δόθηκε δανεικός στη Χετάφε για το υπόλοιπο της σεζόν 2020/2021.

Μας έχει δώσει τόσα πολλά όπως και ο σύλλογος επίσης σε εκείνον. Πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να τον διατηρήσουμε. Θα ήθελα να πει στη συνέντευξη πως θα μείνει όμως δεν το είπε.

Δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος. Θυμηθείτε πως τον περασμένο Αύγουστο ήθελε να αποχωρήσει. Τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μας αφήνει το καλοκαίρι», ήταν τα λόγια του.

Ο Ζοάν Λαπόρτα έχει το προβάδισμα για τους μπουκ!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ