Ο σπουδαίος βετεράνος ποδοσφαιριστής, αποκάλυψε τα τρία κορυφαία γκολ που πέτυχε στην καριέρα του. Σε 18 ολόκληρα χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας έχει πετύχει πάνω από 250 τέρματα! Ο Αυστραλός πρώην διεθνής έπαιξε σε Κροατία, Σκωτία, Αγγλία. Συγκεκριμένα, άφησε το στίγμα του στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τη Σέλτικ, τη Λιντς και τη Μίντλεσμπρο. Επιπλέον, οδήγησε την Εθνική ομάδα […]

Ο σπουδαίος βετεράνος ποδοσφαιριστής, αποκάλυψε τα τρία κορυφαία γκολ που πέτυχε στην καριέρα του.

Σε 18 ολόκληρα χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας έχει πετύχει πάνω από 250 τέρματα! Ο Αυστραλός πρώην διεθνής έπαιξε σε Κροατία, Σκωτία, Αγγλία.

Συγκεκριμένα, άφησε το στίγμα του στην Ντινάμο Ζάγκρεμπ, τη Σέλτικ, τη Λιντς και τη Μίντλεσμπρο. Επιπλέον, οδήγησε την Εθνική ομάδα της πατρίδας του, την Αυστραλία, στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006, ως αρχηγός!

Ο Μαρκ Βίντουκα λοιπόν, πραγματοποίησε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη, στον παλιό του συμπαίκτη, Πολ Ρόμπινσον! Σε εκείνη, αποκάλυψε τα τρία καλύτερά του τέρματα, από την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Τα γκολ που τον… σημάδεψαν! 

Ο ίδιος είπε: «Θα ξεκινήσω με το γκολ απέναντι στη Ρέιτζερς, σε ένα εντός έδρας ντέρμπι το 1999, το οποίο ήρθε ισόπαλο 1-1. Το δεύτερο είναι κι αυτό από τοπικό ντέρμπι, όταν κερδίσαμε με τη Μίντλεσμπρο στην έδρα της Μπέρμιγχαμ με 3-0, το 2005. Ήταν το δεύτερο τέρμα μου στο παιχνίδι».

Ενώ ως το κορυφαίο τέρμα του, ο Βίντουκα είπε: «Στην κορυφή, θα βάλω εκείνο με τη Λιντς το 2003, στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Άρσεναλ. Χάρη στο οποίο πήραμε τη νίκη που μας έσωσε από τον υποβιβασμό».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ