Ένας πρώην παίκτης των «κόκκινων» κατηγορεί τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ για τον σοβαρότατο τραυματισμό του, που τον οδήγησε σε κατάθλιψη. Ενδεχομένως να μην είναι αρκετά γνωστός στο ευρύ κοινό, όμως τον τελευταίο καιρό έχει γίνει θέμα. Ο Μάικλ Ν’ Γκόο πραγματοποίησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στη «Daily Mirror». Ο Άγγλος επιθετικός βγήκε από τις Ακαδημίες της […]

Ένας πρώην παίκτης των «κόκκινων» κατηγορεί τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ για τον σοβαρότατο τραυματισμό του, που τον οδήγησε σε κατάθλιψη.

Ενδεχομένως να μην είναι αρκετά γνωστός στο ευρύ κοινό, όμως τον τελευταίο καιρό έχει γίνει θέμα. Ο Μάικλ Ν’ Γκόο πραγματοποίησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στη «Daily Mirror».

Ο Άγγλος επιθετικός βγήκε από τις Ακαδημίες της Λίβερπουλ και μίλησε για τον σοβαρότατο τραυματισμό του από τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ.

Ο ίδιος το θεωρεί μέχρι σήμερα εσκεμμένο, με το χτύπημα αυτό να του διαλύει την καριέρα, οδηγώντας τον σε κατάθλιψη.

Εκείνη τη χρονιά που έγινε το… μοιραίο, ο ίδιος έπαιζε στην Κλίμανροκ. Σε αγώνα πρωταθλήματος επί της Σέλτικ, ο Φαν Ντάικ διέλυσε το πόδι του σε μονομαχία τους.

Είπε σχετικά: «Λίγο νωρίτερα είχαμε ανταλλάξει άσχημες κουβέντες. Πιστεύω πως το χτύπημα έγινε επίτηδες, ειδικά με τον τρόπο που έπεσε πάνω μου».

Ο Ν’ Γκόο θα χρειαζόταν δύο σοβαρότατες επεμβάσεις, με την καριέρα του να κινδυνεύει.

Μάλιστα, ο γιατρός εκείνη την εποχή του έλεγε πως το σημαντικό θα ήταν να περπατήσει ξανά, κι όχι να παίξει μπάλα. Ο Ν’ Γκόο είπε επιπλέον: «Το πήρα πολύ άσχημα, ήμουν διαρκών σε μόνιμο στρες κι είχα κατάθλιψη για πολλούς μήνες».

Πλέον, ο Άγγλος παίκτης στα 28 του χρόνια μπορεί να το ξεπέρασε, όμως ποτέ δεν έκανε την καριέρα που ονειρευόταν. Το 2017 αγωνίστηκε στην Αλβανία, για λογαριασμό της ομάδας των Τιράνων, ενώ φέτος παίζει στην Κύπρο, για λογαριασμό της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ