Ο πρώην επιθετικός της Σέλτικ και της Γουέστ Χαμ, Φράνκ ΜακΑβένι εξαπέλυσε μια σκληρότατη κριτική προς τον Έλληνα τερματοφύλακα. Ο Έλληνας τερματοφύλακας και πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας, η αλήθεια είναι πως δεν έχει δείξει και το καλύτερό του πρόσωπο στην Σκωτία. Μάλιστα, ο πρώην επιθετικός της Σέλτικ, αλλά και της Γουέστ Χαμ, Φράνκ […]

Ο πρώην επιθετικός της Σέλτικ και της Γουέστ Χαμ, Φράνκ ΜακΑβένι εξαπέλυσε μια σκληρότατη κριτική προς τον Έλληνα τερματοφύλακα.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας και πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Βασίλης Μπάρκας, η αλήθεια είναι πως δεν έχει δείξει και το καλύτερό του πρόσωπο στην Σκωτία.

Μάλιστα, ο πρώην επιθετικός της Σέλτικ, αλλά και της Γουέστ Χαμ, Φράνκ ΜακΑβένι άσκησε δριμύτατη κριτική προς τον ίδιο. Λόγος, φυσικά οι προβληματικές του εμφανίσεις.

Σε 20 ματς με τη φανέλα των Σκωτσέζων, ο Μπάρκας κατόρθωσε μόλις τα 6 να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Σίγουρα μπορεί και καλύτερα…

Με τον ΜακΑβένι να τονίζει σε σχετικές δηλώσεις του τα εξής:

«Η αυτοπεποίθησή του έχει κλονιστεί διότι έμεινε εκτός αποστολής από την Εθνική Ελλάδος. Είναι δύσκολο πολύ να αντέξεις την πίεση της Σέλτικ. Η φανέλα είναι πολύ βαριά σε κάποιες πλάτες. Κάποιοι, δεν μπορούν να αντέξουν την πίεση.

Είναι έκπληξη διότι δεν υπάρχουν οπαδοί στο γήπεδο αυτήν τη στιγμή. Το μέγεθος του συλλόγου όμως μπορεί να σε λυγίσει. Ο Μπάρκας είναι ένας εξ αυτών».

Η δριμύτατη κριτική όμως είχε και συνέχεια… πιο σκληρή:

«Ο Μπάρκας δεν τα έχει καταφέρει. Δεν μπορεί να πιάσει τίποτα, ούτε… κρύωμα. Όλα τα σουτ μπήκαν μέσα. Δεν μπορεί να είναι τόσο κακός όσο έδειξε, όμως σίγουρα η αυτοπεποίθησή του έχει επηρεαστεί».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Super League 2

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΑΕΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι