Οι νομικοί της Λάτσιο πάνε να κάνουν άνω κάτω τη φετινή Serie A, με αφορμή την υπόθεση της παραβίασης του πρωτοκόλλου ασφαλείας. Ο Κλαούντιο Λοτίτο, αρχικά θα κατέθετε στις 16 Μαρτίου, όμως εν τέλει αυτό θα γίνει στις αρχές Απριλίου. Φυσικά, η κατάθεσή του θα γίνει ως κατηγορούμενος, ενώ το θέμα αυτό δυσχεραίνει αρκετά τη […]

Οι νομικοί της Λάτσιο πάνε να κάνουν άνω κάτω τη φετινή Serie A, με αφορμή την υπόθεση της παραβίασης του πρωτοκόλλου ασφαλείας.

Ο Κλαούντιο Λοτίτο, αρχικά θα κατέθετε στις 16 Μαρτίου, όμως εν τέλει αυτό θα γίνει στις αρχές Απριλίου. Φυσικά, η κατάθεσή του θα γίνει ως κατηγορούμενος, ενώ το θέμα αυτό δυσχεραίνει αρκετά τη θέση της Λάτσιο.

Μάλιστα, η Ιταλική ομάδα κινδυνεύει με βαριά ποινή, ακόμη και με αποβολή απ’ το πρωτάθλημα. Πρόκειται για την πιο βαριά ποινή που μπορεί να της επιβληθεί. Ο λόγος είναι η παραβίαση του πρωτοκόλλου ασφαλείας για τον κορονοϊό, στο Ιταλικό πρωτάθλημα.

Όμως, υπάρχει το ερώτημα, κατά πόσο ισχύει αυτό το πρωτόκολλο; Σύμφωνα με τη Libero, το νομικό τμήμα της Λάτσιο κατέθεσαν κάτι που μόνο ενδιαφέρον παρουσιάζει.

Για να ισχύει το πρωτόκολλο ασφαλείας για τη Serie A, θα πρέπει να έχει δοθεί η γραπτή έγκριση της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει δοθεί στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ιταλίας.

Άρα, δεν μπορεί να υπάρχει τιμωρία για παραβίαση, καθώς δεν τέθηκε ποτέ σε ισχύ.

Τυχόν επιβεβαίωση, θα φέρει αρκετές αντιδράσεις!

Αν το παραπάνω επιβεβαιωθεί, θα έρθουν τα πάνω κάτω. Έπειτα θα κυριαρχήσει το ερώτημα «είναι έγκυρο ή αλλοιωμένο το φετινό πρωτάθλημα;». Υπάρχουν ομάδες όπως καταλαβαίνετε, οι οποίες ακολούθησαν τους κανόνες και το πρωτόκολλο. Παίζοντας με αρκετές απουσίες, λόγω κορονοϊού.

Σίγουρα, τις επόμενες εβδομάδες το εν λόγω ζήτημα θα απασχολήσει αρκετά. Κι εάν επιβεβαιωθεί το νομικό τμήμα της Λάτσιο, σίγουρα θα έρθουν τα πάνω κάτω! Στη βαθμολογία, δύσκολα θα αλλάξει κάτι, όμως θα εκτεθεί αρκετός κόσμος!

Με αρνητική πρωταγωνίστρια, την Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ