Έξαλλος ο Αργεντίνος!

Τον  Μάουρο Ικάρντι έχει βάλει στο μάτι η Μπαρτσελόνα. Καθώς  και άλλοι σύλλογοι από το εξωτερικό. Μιλάμε για έναν παίκτη που στα 29 του παραμένει εκπληκτικός και ταλαντούχος, με κάποια θεματάκια βέβαια στην εξωγηπεδική του ζωή.

Οι Μπλαουγκράνα ψάχνουν ακόμη τον αντικαταστάτη του Σέρχιο Αγουέρο.  οποίος ήταν ο μεγαλος άτυχος της χρονιάς.

Ο Μάουρο αυτή την περίοδο κάνει τις διακοπές του και τα βάζει με τον τύπο! Βλέπει καθημερινά αρκετά άρθρα που τον κράζουν για την ζωή του και την γυναίκα του. Καθώς και αρκετά που κρίνουν την αγωνιστική του πτώση.

«Είμαι στην Αφρική, του χρόνου θα σας αφήσω να οργανώσετε τις διακοπές μου, αν θέλετε. Αυτές οι ιστορίες είναι ένα σωρό μαλακίες όπως κάθε χρόνο. Όταν έβαζα 30 γκολ τη σεζόν, ήταν το ίδιο πράγμα. Η καριέρα μου στην ισορροπία; Μου απομένουν δύο χρόνια συμβόλαιο. Δεν νομίζω ότι είναι στην ισορροπία όπως υποστηρίζεις με αυτές τις μ@λ@κίες. Στα 29 μου, μην ανησυχείς που έχω πετύχει 200 ​​γκολ, νομίζω ότι όλοι με γνωρίζουν αρκετά καλά».

«Τότε αποφασίζω να μείνω και να είμαι διαθέσιμος. Ευχαριστώ πολύ και μια μεγάλη αγκαλιά από την Αφρική με τους γορίλες, τα λιοντάρια και όλους τους φίλους μου που έχουν περισσότερο σεβασμό. Τα λέμε σύντομα»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик