Η γνωστή εταιρεία Adidas, φαίνεται πως θα κρατήσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας. Οι Ιταλοί, όπως φαίνεται, θα διακόψουν τη συνεργασία τους με την Puma που συνεργάζονταν μέχρι πρότινος. Ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν μια νέα συνεργασία, με μια ανταγωνίστρια εταιρεία, την Adidas. Η εν λόγω συμφωνία θα είναι αρκετά επικερδής. Καθώς, αν […]

Η γνωστή εταιρεία Adidas, φαίνεται πως θα κρατήσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας.

Οι Ιταλοί, όπως φαίνεται, θα διακόψουν τη συνεργασία τους με την Puma που συνεργάζονταν μέχρι πρότινος. Ενώ αναμένεται να ξεκινήσουν μια νέα συνεργασία, με μια ανταγωνίστρια εταιρεία, την Adidas.

Η εν λόγω συμφωνία θα είναι αρκετά επικερδής. Καθώς, αν αυτή επέλθει και επισήμως, θα έρθουν περισσότερα από 18.9 εκατ. ευρώ, που λαμβάνει με την τρέχουσα εταιρεία.

Φυσικά, αυτό πρόκειται για μια αρκετά τονωτική οικονομικά ένεση για την ομοσπονδία. Η οποία, με τα χρήματα αυτά θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της.

Το συμβόλαιο του Ιταλού να θυμίσουμε, ολοκληρώνεται το 2022, ενώ πρόθεση της Ομοσπονδίας είναι να επεκταθεί η συνεργασία τους, από το 2024, έως το 2026!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ