Δεν λέει να σταματήσει η ιστορία με τους τραυματισμούς στην Λίβερπουλ, αφού χθες πέραν των βαθμών που πέταξε με την Νιούκαστλ, έχασε και τον  29χρονο κεντρικό αμυντικό της, που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Γουεστ Μπρομ και θα επιστρέψει τέλος Ιανουαρίου. Ειδικά στην άμυνα οι «reds» είναι σα να έχουν… χτυπηθεί από κατάρα τη φετινή […]

Δεν λέει να σταματήσει η ιστορία με τους τραυματισμούς στην Λίβερπουλ, αφού χθες πέραν των βαθμών που πέταξε με την Νιούκαστλ, έχασε και τον  29χρονο κεντρικό αμυντικό της, που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Γουεστ Μπρομ και θα επιστρέψει τέλος Ιανουαρίου.

Ειδικά στην άμυνα οι «reds» είναι σα να έχουν… χτυπηθεί από κατάρα τη φετινή σεζόν! Έτσι, λίγο πριν φύγει το 2020 ήρθε να προστεθεί ένα ακόμη πρόβλημα για τους Πρωταθλητές Αγγλίας.

Ο Ματίπ, μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς των Βίρτζιλ Φαν Ντάικ και Τζο Γκόμεζ, που θα χάσουν τη σεζόν, ήταν βασικός στις επιλογές του Γιούργκεν Κλοπ και ο νέος τραυματισμός του κάνει πιο επιτακτική την απόκτηση ενός αμυντικού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Στο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ όπου οι «κόκκινοι» στραβοπάτησαν, ο Ζοέλ Μάτιπ πονούσε αρκετά και αποχώρησε στο 60ο λεπτό. 

Με τον Ιανουάριο που έρχεται να φαντάζει δεδομένο πως η Λίβερπουλ θα ενισχυθεί στα μετόπισθεν, μια και το πρόβλημα πλέον είναι μεγάλο…

Η Λίβερπουλ πέταξε πόντους στην Πρέμιερ Λιγκ στο Άνφιλντ για πρώτη φορά αυτή τη σεζόν με την Γουεστ Μπρομ, αλλά συνέχισε να πετάει πόντους όπως σήμερα με την Νιούκαστλ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Επιθετικό πρόβλημα παρουσιάζει τελευταία και όπως φαίνεται η απουσία του φορμαρισμένου Ζότα είναι πολύ εμφανής.

Joel Matip's injury could force Liverpool into January transfer U-turn - Daily Star

Αν και είχε τις φάσεις για να πάρει το ματς, η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο και είπε goodbye στο 2020 χάνοντας 4 βαθμούς από ομάδες, θεωρητικά, χαμηλότερης δυναμικότητας. 

Το +3 από τους «κόκκινους διάβολους» και το +4 από τις Λέστερ και Έβερτον που ακολουθούν καθιστούν εντελώς αμφίρροπη τη συνέχεια, μιας και ακολουθεί για τους πρωτοπόρους το πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς με την Σαουθάμπτον, την ώρα που η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Άστον Βίλα, η Λέστερ θα παίξει στην έδρα της Νιουκάστλ, ενώ η Έβερτον θα φιλοξενήσει την Γουέστ Χαμ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ