Μία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγαλμένη από τα παλιά. Οι “κόκκινοι διάβολοι” στο ντέρμπι κόντρα στην Λιντς παρουσίασαν μία εξαιρετική απόδοση που θα ζηλεύουν ήδη πολλές ομάδες. Το «Ολντ Τράφορντ» ήταν κατάμεστο ξανά μετά τον Μάρτιο του 2020. Kαι οι Μπρούνο Φερνάντες (χατ-τρικ) – Πολ Πογκμπά (4 ασίστ!) έδωσαν παράσταση. Yπογράφοντας την ονειρική πρεμιέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ […]

Μία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγαλμένη από τα παλιά. Οι “κόκκινοι διάβολοι” στο ντέρμπι κόντρα στην Λιντς παρουσίασαν μία εξαιρετική απόδοση που θα ζηλεύουν ήδη πολλές ομάδες.

Το «Ολντ Τράφορντ» ήταν κατάμεστο ξανά μετά τον Μάρτιο του 2020. Kαι οι Μπρούνο Φερνάντες (χατ-τρικ) – Πολ Πογκμπά (4 ασίστ!) έδωσαν παράσταση. Yπογράφοντας την ονειρική πρεμιέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στη Λιντς (5-1).

Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ απείλησαν από νωρίς δύο φορές. Στο 11′ ο Μέισον Γκρίνγουντ δοκίμασε το σουτ εντός περιοχής, ωστόσο ο Μέσλιερ έδιωξε σε κόρνερ.

Δύο λεπτά μετά απείλησε ο Πολ Πογκμπά, ωστόσο η μπάλα κατέληξε λίγο έξω από τα δοκάρια του Μέσλιερ.

Η Λιντς απείλησε με κεφαλιά του Μπάμφορντ στο 25′, ωστόσο η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ντε Χεά.

Το σκορ άνοξε ο Μπρούνο Φερνάντες στο 30ο λεπτό. Ο Πολ Πογκμπά δημιούργησε για τον Μπρούνο Φερνάντες, αυτός στόπαρε με το δεξί και σούταρε με το αριστερό και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ.

Χορταστικό Β μέρος!

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες πέτυχαν τέσσερα γκολ σε διάστημα 12 λεπτών. Η Λιντς ισοφάρισε στο 48′ με τον Άιλινγκ, χάρη στην ασίστ του Στιούαρτ Ντάλας στο 48′.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” ανέκτησαν το προβάδισμα στο σκορ στο 52ο λεπτό. Ο Πογκμπά έβγαλε μια καταπληκτική κάθετη πάσα στην κόντρα επίθεση, ο Γκρίνγουντ μπήκε στην περιοχή και με ωραίο τελείωμα νίκησε τον Άιλινγκ.

Σαν να μην έφτανε αυτό. Δύο λεπτά μετά, ο Φερνάντες χρίστηκε εκ νέου σκόρερ, χάρη σε νέα ασίστ του Πολ Πογκμπά. Ο Μπρούνο Φερνάντες, μπήκε από τα πλάγια στην περιοχή και αφού προσποιήθηκε ότι θα σκοράρει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 60′, ο Μπρούνο Φερνάντες πέτυχε χατ – τρικ, με τον Βίκτορ Λίντελοφ να του δίνει την ασίστ. Ο Σουηδός έκανε σέντρα ακριβείας στον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, αυτός γύρισε ωραία το κορμί του και με δυνατό σουτ νίκησε τον Μελιέ και έκανε το 4-1.

Την “πεντάρα” συμπλήρωσε ο Φρεντ στο 68ο λεπτό. Επειτα από τέσσερις ασίστ του Πολ Πογκμπά. Οι παίκτες του Σόλσκιερ αντάλλαξαν ωραία την μπάλα, ο Πογκμπά, έκανε την κάθετη μπαλιά από τα αριστερά και ο Φρεντ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και πήρε ρόλο φορ, νίκησε τον Μεσλιέ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γουάν-Μπισάκα, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Πογκμπά (75′ Μαρσιάλ), Φερνάντες, Τζέιμς (75′ Σάντσο), Γκρίνγουντ

Λιντς (Μαρσέλο Μπιέλσα): Μελιέ, Στρόουκ, Κοχ, Κούπερ, Άιλινγκ, Ντάλας, Κλιχ, Ραφίνια, Ροντρίγκο (46′ Φίρπο), Χάρισον (69′ Κόστα), Μπάμφορντ (77′ Ρόμπερτς)

Δείτε εδώ τα highlights της αναμέτρησης:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ