Οι λαμπροί ποδοσφαιριστές της Premier League έχουν γίνει στόχος συμμοριών, με το φόβο από πλευράς παικτών να κυριαρχεί! Σίγουρα, το να αγωνίζεται κανείς στην Premier League αποτελεί από μόνο του τεράστια επιτυχία. Πρόκειται για ένα από τα πιο λαμπρά πρωταθλήματα του κόσμου, με τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες. Όμως, τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει […]

Οι λαμπροί ποδοσφαιριστές της Premier League έχουν γίνει στόχος συμμοριών, με το φόβο από πλευράς παικτών να κυριαρχεί!

Σίγουρα, το να αγωνίζεται κανείς στην Premier League αποτελεί από μόνο του τεράστια επιτυχία. Πρόκειται για ένα από τα πιο λαμπρά πρωταθλήματα του κόσμου, με τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες.

Όμως, τα τελευταία χρόνια τείνει να γίνει εφιαλτικό ένα φαινόμενο που συμβαίνει συχνά. Οι αστέρες του Αγγλικού πρωταθλήματος έχουν γίνει στόχος συμμοριών. Δε φτάνει αυτό, αλλά οι συμμορίες για να φτάσουν στον… σκοπό τους, απειλούν με ματσέτες και φονικά μαχαίρια.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Ρόμπιν Όλσεν, με τον κίπερ της Έβερτον να βρίσκεται στο σπίτι και να τρομοκρατείται (εκείνος με την οικογένειά του) από τους οπλισμένους διαρρήκτες. Φυσικά, του λεηλάτησαν το σπίτι…

Επιπλέον, ένα άλλο παράδειγμα είναι εκείνο του Κάρλο Ανσελότι, καθώς οι εισβολείς του σπιτιού του έφυγαν με ένα χρηματοκιβώτιο. Ύστερα από αυτό το γεγονός, σχεδιάζεται αναβάθμιση της οικίας του.

Αρκετοί αθλητές σκοπεύουν να προσλάβουν εταιρεία ασφαλείας. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι οι Σαντιό Μανέ, Ντέλε Άλι, Γουέιν Ρούνεϊ, Τζόι Μπάρτον και Φαμπίνιο, οι οποίοι υπέστησαν σοκ, όντας θύματα τέτοιων επιθέσεων.

Σχεδόν δύο μήνες πριν, μια συμμορία επεδίωξε να κλέψει ρολόγια αξίας 230.000 ευρώ, από τους Μεζούτ Οζίλ και Σεάντ Κολάσινατς.

Κάποιοι παίκτες πάλι, για να μη γίνουν εκείνοι θύματα, έχουν πληρώσει έως και 50.000 ευρώ για ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά φύλαξης. Παραδείγματα παικτών είναι οι Γουόκερ, Πογκμπά, Ράσφορντ, Στέρλινγκ και Γκρίλις. Άλλοι πάλι, έχουν επιλέξει να κυκλοφορούν με σωματοφύλακες, ειδικά οι οικογενειάρχες.

Βέβαια, ο αντίλογος σε αυτά είναι πως οι επίδοξοι ληστές, αν τυχόν δουν κάποιο ειδικά εκπαιδευμένο σκυλί, το οποίο θα έχει… ακριβοπληρωθεί, απλά θα το πυροβολήσουν από μακριά. Όμως και οι παίκτες… τί να κάνουν;

Σίγουρα διανύουμε μια αρκετά δύσκολη οικονομικά περίοδο, με την εγκληματικότητα να αυξάνεται ραγδαία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ