Τετράδα αγώνων χωρίς νίκη για την Τότεναμ. Πρώτα ισοπαλία με την Πάλας εκτός, μετά η ομάδα του Μουρίνιο σταμάτησε το αήττητο σερί της σε όλες τις διοργανώσεις που είχε για 11 αγώνες στην ήττα του ‘Ανφιλντ, αλλά στο καπάκι και δεύτερη εντός εντός από την Λέστερ. Πήγε στο Μολινο μόνο για νίκη αλλά δεν τα […]

Τετράδα αγώνων χωρίς νίκη για την Τότεναμ. Πρώτα ισοπαλία με την Πάλας εκτός, μετά η ομάδα του Μουρίνιο σταμάτησε το αήττητο σερί της σε όλες τις διοργανώσεις που είχε για 11 αγώνες στην ήττα του ‘Ανφιλντ, αλλά στο καπάκι και δεύτερη εντός εντός από την Λέστερ. Πήγε στο Μολινο μόνο για νίκη αλλά δεν τα κατάφερε να πάρει το πολύτιμο τρίποντο και να πλησιάσει την κορυφή.

Και συνεχίζει με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα του Μουρίνιο όσον αφορά την υπόθεση τίτλος.

Ούτε δύο εβδομάδα δεν έχει περάσει από την ημέρα που η Τότεναμ «πατούσε» γερά στην κορυφή της Premier League και έκανε όνειρα κατάκτησης…και τώρα κατρακύλησε στην 5η θέση, χάνοντας αρκετό έδαφος στο κυνήγι για την κορυφή. Στο -6 από την Λίβερπουλ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Γουλβς – Τότεναμ 1 – 1

Για την 15η αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με την Γουλβς στο «Μολινό» και παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτο σερί ματς. Tην ευκαιρία να πάρει ένα τρίποντο σε δύσκολη έδρα έχασε η Τότεναμ. Η ομάδα του Μουρίνιο κρατούσε τη νίκη στα χέρια της μέχρι το 86′, αλλά ο Σαΐς διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Η Τότεναμ κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο ματς με τη Γουλβς πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα με σουτ του Εντομπελέ έξω από την περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Σον που κέρδισε το κόρνερ.

Από την εκτέλεση του η μπάλα έφτασε στον Εντομπελέ που σούταρε εκτός περιοχής και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Με τον βαθμό αυτό τα «σπιρούνια» ισοβαθμούν στην πέμπτη θέση με τη Μάντσεστερ Σίτι έχοντας 26 βαθμούς, ενώ η Γουλβς είναι ενδέκατη με 21.

Η Τότεναμ που ήθελε διακαώς την επιστροφή της στις νίκες απέδωσε εξαιρετικά στο πρώτο μέρος, αλλά τιμωρήθηκε για μια ακόμα φορά στο δεύτερο ημίχρονο.

https://twitter.com/GoalRushh777/status/1343301627248340995

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ