Η φετινή Τότεναμ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Και το μήνυμα το στέλνει κάθε αγωνιστική. Η Τότεναμ συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στην Premier League, καθώς πέρασε και από το Στάμφορντ Μπριτζ, σ ένα αγώνα που θα ξεχάσουμε σύντομα. Δούλεψαν τα μπλοκ του Μουρίνιο στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Λάμπαρντ και πήρε το […]

Η φετινή Τότεναμ είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Και το μήνυμα το στέλνει κάθε αγωνιστική. Η Τότεναμ συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στην Premier League, καθώς πέρασε και από το Στάμφορντ Μπριτζ, σ ένα αγώνα που θα ξεχάσουμε σύντομα. Δούλεψαν τα μπλοκ του Μουρίνιο στην επιθετική γραμμή της ομάδας του Λάμπαρντ και πήρε το θετικό αποτέλεσμα και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Η Τότεναμ μετά από αρκετά χρόνια είναι στα… μονοπάτια της κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ. Ο Μουρίνιο με τα δικά του χαρακτηριστικά αλλά για πρώτη φορά χωρίς να προκαλέσει μεταγραφικά κάνει αθόρυβα την δουλειά του.  Είναι ένας εξαιρετικός τεχνικός που μπορεί με την διαχείρισή και την εμπειρία του να γράψει ιστορία. Η Τότεναμ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και στόχος του να την κρατήσει…πρώτη στη μεγαλύτερη μάχη των τελευταίων δεκαετιών. 

Αν και οι δύο ομάδες πριν τον αγώνα έτρεχαν μεγάλα σερί και ήταν σε εξαιρετική κατάσταση σήμερα παρουσιάστηκαν πολύ προσεκτικές και δεν ρίσκαραν για το τρίποντο. Οι δύο ομάδες είχαν ελάχιστες καλές στιγμές σε όλο το ματς.

Chelsea FC 0-0 Tottenham LIVE! Premier League result, match stream, score and result | Evening Standard

Ο Φρανκ Λάμπαρντ παρέμεινε αήττητος κόντρα στον δάσκαλό του, Ζοσέ Μουρίνιο (2 νίκες, 1 ισοπαλία).  ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έπιασαν τη Λίβερπουλ στην κορυφή.

Για την ομάδα της Τσέσλι ο Μεντί κράτησε την εστία του ανέπαφη για 8η φορά σε 11 αγώνες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ