Με ματσάρες συνεχίστηκε η Premier League στην δεύτερη στροφή της. Από το Κυριακάτικο μενού ξεχώρισε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ. 

Με ματσάρες συνεχίστηκε η Premier League στην δεύτερη στροφή της. Από το Κυριακάτικο μενού ξεχώρισε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Οι δύο Λονδρέζοι ξεκίνησαν με το δεξί στην πρεμιέρα και έψαχναν άλλο ένα σημαντικό τρίποντο ενόψει συνέχειας.

Η Τσέλσι μπήκε καλύτερα και πατούσε καλύτερα στο γήπεδο. Είχε την κατοχή, και η πολύ καλή κίνηση των επιθετικών επέτρεπε τους πιο αμυντικούς της να ανεβαίνουν περισσότερο και να δημιουργούνται πιο οργανωμένες επιθέσεις.

Τελικά νωρίς σχετικά στο 19′ πήρε το προβάδισμα στον αγώνα.

Ο Marc Cucurella έκανε μια σέντρα μετά από κερδισμένο κόρνερ και βρήκε τον Kalidou Koulibaly μέσα στην περιοχή. Αυτός τράβηξε την σκανδάλη και πυροβόλησε σκοράροντας στέλνοντας την μπάλα μέσα από το δεξί δοκάρι. Εξαιρετικό τελείωμα και 1-0 για την γηπεδούχο.

Τσέλσι

Μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους η Τότεναμ πήρε μέτρα στο γήπεδο, αλλά άφηνε διαδρόμους για τους ταχύτατους επιθετικούς της ομάδας του Τούχελ.

Ισορροπημένο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά η ομάδα του Κόντε βρήκε τον τρόπο να απαντήσει στο γκολ του Κουλιμπαλί.

Πιο συγκεκριμένα στο 68′ ο Pierre-Emile Hojbjerg  αφού έγινε κάτοχος της μπάλας έπειτα από μια όμορφη μεταβίβαση,  χωρίς να το σκεφτεί έπιασε ένα δυνατό σουτ, στέλνοντας την μπάλα  στην κάτω αριστερή γωνία της εστίας.

Η απάντηση ήρθε γρήγορα για την ομάδα του Τούχελ.

Στο 77΄ο Reece James μετά από μια πολύ καλή πάσα μέσα στην περιοχή, βρήκε τον χώρο που ήθελε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημαδεύοντας το κέντρο της εστίας. Εκ νέου το προβάδισμα για τους γηπεδούχους.

Τελικά η Τότεναμ βρήκε το γκολ που έψαχνε στα χασομέρια του αγώνα.

Στο 90+6′ ο Harry Kane μετά από εκτέλεση κόρνερ έγινες αποδέκτης της μπάλας και έδειξε την αίσθηση του γκολ που διαθέτει.  Έστειλε  με κεφαλιά από κοντά στην κάτω αριστερή γωνία την μπάλα και χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Δεν τα συναντάμε μόνο σε Ελληνικά γήπεδα.

Σαν τα κοκόρια Τούχελ και Κόντε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τότεναμ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ