Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό δεξί μπακ για την ομάδα του, ενώ στο μυαλό του έχει δύο επιλογές που αξίζουν! Η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνεται για δεξί μπακ, με τον Ποτσετίνο να ψάχνει τον «εκλεκτό» που θα καλύψει αυτήν τη θέση. Μάλιστα, έχει σε προτεραιότητα να καλυφθεί άμεσα το κενό αυτό. Αν […]

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ψάχνει εδώ και αρκετό καιρό δεξί μπακ για την ομάδα του, ενώ στο μυαλό του έχει δύο επιλογές που αξίζουν!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ψάχνεται για δεξί μπακ, με τον Ποτσετίνο να ψάχνει τον «εκλεκτό» που θα καλύψει αυτήν τη θέση.

Μάλιστα, έχει σε προτεραιότητα να καλυφθεί άμεσα το κενό αυτό. Αν μείνουν οι παίκτες που έχει ήδη στο ρόστερ του, θα κοιτάξει να φέρει ένα δεξί μπακ. Και φυσικά, ό,τι άλλο μπορεί να προκύψει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά για τη θέση είναι εκείνα του Σερζ Οριέ και του Μπεγερίν! Και οι δύο παίκτες μπορούν να δώσουν εκείνα που ζητάει ο Ποτσετίνο. Φυσικά, πρόκειται και για παίκτες που εύκολα μπορούν να μετακομίσουν στο Παρίσι.

Ο Ποτσετίνο ζήτησε Οριέ, ξανά για Μπεγερίν η Παρί!

Ο Οριέ είναι ένας ποδοσφαιριστής, τον οποίο εκτιμά δεόντως ο Ποτσετίνο. Μάλιστα, φέρεται να τον ζήτησε από τον πρόεδρο της ομάδας, βάζοντάς τον ως τον νούμερο ένα στόχο για το καλοκαίρι.

Στα συν για την ενδεχόμενη μετακίνηση είναι η κατάσταση της Τότεναμ, με την Αγγλική ομάδα να προχωρά σε αρκετές αλλαγές. Κάτι που μπορεί να φέρει τον Οριέ στην έξοδο. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2022.

Η Παρί Σεν Ζερμέν εξετάζει για ακόμη μια χρονιά την περίπτωση του Μπεγερίν, από την Άρσεναλ. Με την Αγγλική ομάδα να είχε αρνηθεί την πρόταση των πρωταθλητών Γαλλίας. Όμως, φέτος η Παρί θα επιστρέψει με νέα πρόταση. Μένει να δούμε εάν θα αλλάξει η απάντηση της Άρσεναλ, και εν τέλει η μεταγραφή να ολοκληρωθεί αισίως…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ