Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Νεϊμάρ είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την Πάρι, καθώς επέστρεψε ξανά στις προπονήσεις της ομάδας του. Ο Νεϊμάρ, ως γνωστόν ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις στον αστράγαλο περίπου δύο μήνες. Και ο Βραζιλιάνος ήταν απών από τις αναμετρήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, θέτοντας εαυτόν εκτός. Όμως, μετά από αυτό το διάστημα, ο ίδιος επέστρεψε στις […]

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Νεϊμάρ είναι πανέτοιμος να βοηθήσει την Πάρι, καθώς επέστρεψε ξανά στις προπονήσεις της ομάδας του.

Ο Νεϊμάρ, ως γνωστόν ταλαιπωρούνταν από ενοχλήσεις στον αστράγαλο περίπου δύο μήνες. Και ο Βραζιλιάνος ήταν απών από τις αναμετρήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, θέτοντας εαυτόν εκτός.

Όμως, μετά από αυτό το διάστημα, ο ίδιος επέστρεψε στις προπονήσεις, πανέτοιμος. Δηλώνοντας «παρών» στον προπονητή του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Σύντομα αναμένεται να μπει σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Βέβαια, στόχος των ιατρών της Παρί, του προπονητή, αλλά και του ίδιου του παίκτη είναι να μην υπάρχει βιασύνη. Ο λόγος φυσικά για να αποφευχθεί κάποιο νέο πρόβλημα. Άλλωστε, το ιατρικό ιστορικό του Νεϊμάρ είναι ήδη επιβαρυμένο.

Σύμφωνα μάλιστα με Μέσα της Γαλλίας, ο Βραζιλιάνος θα προφυλαχθεί έως τα ματς των προημιτελικών του Champions League (6-7/4).

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ