Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αναφέρθηκε στον ευρωπαϊκό θεσμό, όπως επίσης και στους Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Μέσι και Ράμος! Μίλησε για πολλά ο τεχνικός της Γαλλικής ομάδας, καθώς ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της Γαλλικής τηλεόρασης. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ερωτήθηκε για όλα τα «καυτά» ζητήματα του συλλόγου. Έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις στα περισσότερα, εκτός από […]

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, αναφέρθηκε στον ευρωπαϊκό θεσμό, όπως επίσης και στους Νεϊμάρ, Εμπαπέ, Μέσι και Ράμος!

Μίλησε για πολλά ο τεχνικός της Γαλλικής ομάδας, καθώς ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της Γαλλικής τηλεόρασης. Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ερωτήθηκε για όλα τα «καυτά» ζητήματα του συλλόγου. Έδωσε ξεκάθαρες απαντήσεις στα περισσότερα, εκτός από το θέμα του Σέρχιο Ράμος.

Ο Ποτσετίνο μίλησε για το Τσάμπιονς Λιγκ και τα δύο αστέρια της ομάδας, Νεϊμάρ και Κιλιάν Εμπαπέ, λέγοντας ουσιαστικά πως θέλει να μείνουν κι οι δύο για πολλά χρόνια. Αναφέρθηκε επίσης και στην εξαιρετικής σχέση που έχουν, με τον ίδιο. Στόχος του, και όλων στην Παρί, είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Φυσικά, η κουβέντα δε θα μπορούσε να μην πάει και στα μεταγραφικά, με τον ίδιο να είναι πιο… επιφυλακτικός στις απαντήσεις του. Για τον Σέρχιο Ράμος δεν ήθελε να πει πολλά, διότι δεν είναι παίκτης της ομάδας του, αναφέροντας επίσης πως στόχος του συλλόγου είναι η βελτίωση στο ρόστερ!

Παρόμοια απάντηση έδωσε και σχετικά με τον σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μεσι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Νειμαρ

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ