Οτι δεν πατάει καλά η Μπάγερν είναι γεγονός. Αλλά να μένει εκτός κυπέλλου Γερμανίας από ομάδα Β΄Κατηγορίας τότε αποτελεί σίγουρα την γκέλα της χρονιάς σε παγκόσμιο επίπεδο. Τώρα για την ιστορία της Μπάγερν είναι ένα στραπατσάρισμα ολκής. Στον κόσμο του ποδοσφαίρου μπορούν να συμβούν τα πάντα όλα. Όπως και στο Κύπελλο Γερμανίας. Η Χόλσταϊν Κίελ της […]

Οτι δεν πατάει καλά η Μπάγερν είναι γεγονός. Αλλά να μένει εκτός κυπέλλου Γερμανίας από ομάδα Β΄Κατηγορίας τότε αποτελεί σίγουρα την γκέλα της χρονιάς σε παγκόσμιο επίπεδο. Τώρα για την ιστορία της Μπάγερν είναι ένα στραπατσάρισμα ολκής.

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου μπορούν να συμβούν τα πάντα όλα. Όπως και στο Κύπελλο Γερμανίας. Η Χόλσταϊν Κίελ της Β’ κατηγορίας, «πέταξε» εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Γερμανίας τη Μπάγερν Μονάχου – ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ- νικώντας με 6-5 στα πέναλτι.

Η τρελιάρα Χολσταϊν Κίελ έχοντας στη σύνθεσή της τον Έλληνα γκολκίπερ, Γιάννη Γκέλιο (απέκρουσε το τελευταίο πέναλτι) κατάφερε να πετάξει εκτός Κυπέλλου Γερμανίας, την φοβερή και τρομερή Μπάγερν των ρεκόρ, καθώς την απέκλεισε στη ρώσικη ρουλέτα! 

Εικόνα

Οι Βαυαροί κρατούσαν στα χέρια τους την πρόκριση μέχρι το τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας, αλλά ισοφαρίστηκαν σε 2-2 στο 95′ και στη συνέχεια ηττήθηκαν με 6-5 στη διαδικασία των πέναλτι, με ήρωα τον Έλληνα ομογενή τερματοφύλακα, Ιωάννη Γκέλιο, ο οποίος απέκρουσε το πέναλτι του Ρόκα!

Παρά το ότι οι τρεμπλούχοι Γερμανίας προηγήθηκαν δις με Γκνάμπρι (14’) και το εκπληκτικό απευθείας φάουλ του Σανέ (48’), οι γηπεδούχοι πρόβαλαν από την αρχή αντίσταση, ισοφάρισαν στο (37’) και στο φινάλε βρήκαν το «χρυσό» γκολ που έστειλε το ματς στην παράταση με κεφαλιά του Βαλ στιγμές πριν από το τελευταίο σφύριγμα.

Εικόνα

Αφού δεν άλλαξε κάτι στην παράταση, οι παίκτες των δύο ομάδων εκτέλεσαν άψογα τις πρώτες 10 εκτελέσεις, όμως, στον «ξαφνικό θάνατο», ο Γκέλιος έγινε ο MVP του ματς λέγοντας όχι στον Ισπανό μέσο. Αμέσως μετά, ο Νόιερ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαρτέλς κι έτσι η Μπάγερν ηττήθηκε για πρώτη φορά σε διαδικασία πέναλτι από το 2000 κι αποχώρησε αναπάντεχα από τη διοργάνωση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ