Το «γαϊτανάκι» των τοποθετήσεων από τις δύο πλευρές συνεχίζεται, με την Γερμανική Μπάγερν Μονάχου να κατακρίνει τις δηλώσεις του Φλικ! Ο Χάνσι Φλικ σίγουρα βρίσκεται στο επίκεντρο της Μπάγερν Μονάχου. Ειδικά, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του και την αποκάλυψη πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Άλλο να υπάρχει ως… σενάριο, κι άλλο να το ανακοινώνει ο […]

Το «γαϊτανάκι» των τοποθετήσεων από τις δύο πλευρές συνεχίζεται, με την Γερμανική Μπάγερν Μονάχου να κατακρίνει τις δηλώσεις του Φλικ!

Ο Χάνσι Φλικ σίγουρα βρίσκεται στο επίκεντρο της Μπάγερν Μονάχου. Ειδικά, μετά τις τελευταίες δηλώσεις του και την αποκάλυψη πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Άλλο να υπάρχει ως… σενάριο, κι άλλο να το ανακοινώνει ο ίδιος ο προπονητής, μεσούσης της χρονιάς.

Οι Βαυαροί από την πλευρά τους, επιβεβαίωσαν πως είχαν ενημερωθεί για τις προθέσεις του 56χρονου τεχνικού. Όμως ισχυρίστηκαν πως υπήρχε η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, να εστιάσουν στους επερχόμενους αγώνες.

Η ανακοίνωση της Μπάγερν Μονάχου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο προπονητής της Μπάγερν, Χάνσι Φλικ, έκανε δημόσια την επιθυμία του να τερματίσει το συμβόλαιό του, που ισχύει έως τον Ιούνιο του 2023, στο τέλος της τρέχουσας σεζόν».

Συνεχίζει αναφέροντας: «Ο Χάνσι Φλικ είχε ενημερώσει το εκτελεστικό συμβούλιο της εταιρίας γι’ αυτήν την επιθυμία του κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας. Ο Χάνσι Φλικ κι η Μπάγερν συμφώνησαν να εστιάσουν την προσοχή τους στα παιχνίδια κόντρα σε Βόλφσμπουργκ, Λεβερκούζεν (20 Απριλίου) και Μάιντς (24 Απριλίου), ώστε να μην αποσπαστεί η προσοχή όλου του συλλόγου από αυτά τα 3 σημαντικά παιχνίδια.

Η Μπάγερν κατακρίνει τις μονομερείς δηλώσεις του Χάνσι Φλικ και θα συνεχίσει τις συνομιλίες ύστερα από τον αγώνα με τη Μάιντς, όπως έχει συμφωνηθεί»

Το σίγουρο είναι πως οι δύο πλευρές έχουν… ραγίσει το γυαλί. Το διαζύγιο είναι βέβαιο! Το ερώτημα είναι, θα έχουμε ένα «φιλικό» διαζύγιο, ή θα υπάρχει και συνέχεια;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ