Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημά της, ξεσπώντας μετά το τέλος του αγώνα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Οι Βαυαροί σκόρπισαν τη Γκλάντμπαχ με 6-0 και ξεκίνησαν το δικό τους γλέντι τίτλου, στο χορτάρι του «Αλιάνζ Αρένα». Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης είχε εξασφαλιστεί το πρωτάθλημα της Bundesliga για φέτος. Φυσικά, περίμεναν το τέλος […]

Η Μπάγερν Μονάχου κατέκτησε το 9ο συνεχόμενο πρωτάθλημά της, ξεσπώντας μετά το τέλος του αγώνα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Οι Βαυαροί σκόρπισαν τη Γκλάντμπαχ με 6-0 και ξεκίνησαν το δικό τους γλέντι τίτλου, στο χορτάρι του «Αλιάνζ Αρένα». Πριν από τη σέντρα της αναμέτρησης είχε εξασφαλιστεί το πρωτάθλημα της Bundesliga για φέτος. Φυσικά, περίμεναν το τέλος της αναμέτρησης για να ξεσπάσουν σε πανηγύρια!

Ο Χάνσι Φλικ το χάρηκε δεόντως, πανηγυρίζοντας με την ψυχή του. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο «αρχιτέκτονας» της Μπάγερν θα αποτελέσει παρελθόν στο τέλος της σεζόν.

Δείτε βίντεο: 

Δείτε εικόνες από το πάρτι που στήθηκε:  

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα