Πρωτάθλημα Γερμανίας: Η κατάσταση με τον κορονοιό είναι γνωστό ότι έχει φέρει μεγάλα οικονομικά προβλήματα σε πολλές ομάδες. Η Ντιναμό Δρέσδης περνάει το δικό της οικονομικό γολγοθά και στράφηκε στους φίλους της. Και αυτοί έδειξαν αμέσως ότι είναι κοντά της. Στον αγώνα για τον κύπελλο Γερμανίας με την Ντάρμστατ που για την ιστορία έχασε με […]

Πρωτάθλημα Γερμανίας: Η κατάσταση με τον κορονοιό είναι γνωστό ότι έχει φέρει μεγάλα οικονομικά προβλήματα σε πολλές ομάδες. Η Ντιναμό Δρέσδης περνάει το δικό της οικονομικό γολγοθά και στράφηκε στους φίλους της. Και αυτοί έδειξαν αμέσως ότι είναι κοντά της.

Στον αγώνα για τον κύπελλο Γερμανίας με την Ντάρμστατ που για την ιστορία έχασε με 3-0, και μπορεί να ήταν κεκλεισμένων των θυρών, αλλά έκδωσε ηλεκτρονικά 72,000 εισιτήρια, δηλαδή διπλάσια από την χωρητικότητα του γηπέδου της. Πουλήθηκαν πολύ γρήγορα όλα.

Η ανταπόκριση των οπαδών συγκινητική με στόχο να βοηθήσουν την ομάδα τους να ανταπεξέλθει στο οικονομικό πρόβλημα που δημιουργεί η απώλεια εσόδων λόγων της πανδημίας.

“Νομίζω ότι όλοι οι οπαδοί της Ντινάμο μπορούν να αισθάνονται υπερήφανοι. Είναι κάτι μοναδικό στη Γερμανία”, υποστήριξε ο αρχηγός της ομάδας Φίλιπ Χόζινερ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ