Ο κορωνοϊός και η μετάλλαξη όμικρον πλήττουν όλο τον κόσμο. Η Γερμανία είναι μία χώρα που η πανδημία την επηρέασε σε μεγάλο βαθμό. Ο κορωνοϊός επηρεάζει καθημερινά και τον αθλητισμό. Δεδομένου της αύξησης των κρουσμάτων και της επέλασης της μετάλλαξης όμικρον η Γερμανία προέβη στην ανακοίνωση μέτρων. Ο καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σόλτς ανακοίνωσε χθες (20/12) […]

Ο κορωνοϊός και η μετάλλαξη όμικρον πλήττουν όλο τον κόσμο. Η Γερμανία είναι μία χώρα που η πανδημία την επηρέασε σε μεγάλο βαθμό. Ο κορωνοϊός επηρεάζει καθημερινά και τον αθλητισμό.

Δεδομένου της αύξησης των κρουσμάτων και της επέλασης της μετάλλαξης όμικρον η Γερμανία προέβη στην ανακοίνωση μέτρων. Ο καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σόλτς ανακοίνωσε χθες (20/12) πως όλες οι διοργανώσεις θα πραγματοποιούνται στη χώρα κεκλεισμένων των θυρών.

Η ημερομηνία έναρξης αυτού του μέτρου θα είναι στις 28 Δεκεμβρίου.Τα μεγάλα events δεν θα επιτρέπεται να γίνονται με κοινό, αυτό ισχύει και στα ποδοσφαιρικά παιχνίδια” ανέφερε συγκεκριμένα.Παραμένει άγνωστο μέχρι πότε θα είναι σε ισχύ τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Σολτς.

Πάντως, η πρεμιέρα του δεύτερου γύρου της Bundesliga στις 7 Ιανουαρίου δε θα έχει φιλάθλους στα γήπεδα. Το ίδιο ισχύει και για την Bundesliga 2 και την τρίτη κατηγορία που αμφότερες επανεκκινούν στις 14 Ιανουαρίου.

Η απόφαση αυτή επηρεάζει και τα αθλήματα που γίνονται σε κλειστά γήπεδα. Ο λόγος είναι πως τέτοια αθλήματα βασίζονται στα εισιτήρια. Δεν έχουν μεγάλα τηλεοπτικά συμβόλαια. Πλήγμα θα δεχθεί το πρωτάθλημα ice hockey, όπως και η Basketball Bundesliga. Το πρωτάθλημα χάντμπολ της χώρας επανεκκινεί στις 9 Φεβρουαρίου. Επομένως δεν είναι γνωστό ακόμη πώς θα επηρεαστεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γερμανία

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χάντμπολ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Χόκεϊ επί πάγου

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ