Η περσινή σεζόν του Γερμανού, με την καταγωγή από το Τόγκο, ήταν η καλύτερη στην καριέρα του. Ανέβασε κατακόρυφα τη χρηματιστηριακή του αξία και σίγουρα είναι ένας παίκτης στη δεξιά πλευρά που μπορεί να αποτελέσει δυνατή λύση στο ροτέισον του Λουτσέσκου...

Κάλεντ Νάρεϊ: Ο πιο γρήγορος “σερβιτόρος” στον ΠΑΟΚ! Ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε εδώ και καιρό να δώσει ταχύτητα, αλλά και… ανταγωνισμό (όπως και αξιόπιστο back-up) στον Ζίβκοβιτς στη δεξιά πλευρά της ομάδας, είναι γνωστό. Όμως οι “σπρίντερ” που μπορούν να παίξουν σε όλη τη γραμμή και συγχρόνως έχουν φαρμακερή” σέντρα -πάρε, βάλε γκολ- δεν είναι ακριβώς και δέκα στην οκά. Η αναζήτηση της ομάδας, ωστόσο, έβγαλε “λαγό απ’ το καπέλο”. Ο Νάρεϊ είναι ένας παίκτης που έχει όλα όσα ήθελε ο Ρουμάνος τεχνικός για τη θέση.

Το 1.500.000 ευρώ στη Φορτούνα Ντίσελντορφ -συν 200.000 ακόμη υπό προϋποθέσεις- δεν είναι ευκαταφρόνητο ποσό. Όμως, ειδικά την περασμένη σεζόν, ο Νάρεϊ έδειξε να το αξίζει και με το παραπάνω. Ο Γερμανός, που κλείνει τα 28 του σε λίγες μέρες (23 Ιουλίου), δεν έχει ως τώρα ούτε μια συμμετοχή στη Bundesliga. Τυπικά, μπορούσε να έχει χρησιμοποιηθεί από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ στη μεγάλη ομάδα τη σεζόν 2014-15. Δε συνέβη.

Σπουδαία σεζόν πέρυσι με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ

Στην καριέρα του έχει παίξει μόνο στις μικρότερες κατηγορίες της Γερμανίας, με τα περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του να τα έχει με το Αμβούργο (84 εμφανίσεις με 11 γκολ και 9 ασίστ). Το Αμβούργο ήταν και η ομάδα που, ως τώρα, πίστεψε περισσότερο στο ταλέντο του παίκτη και έδωσε 1.700.000 ευρώ τον Ιούλιο του 2018 στην Γκρόιτερ Φιρτ για την απόκτησή του.

Γενικά -και μιλώντας μόνο από άποψη αριθμών- η καριέρα του Νάρεϊ δεν έμοιαζε ως τώρα εντυπωσιακή. Ωστόσο, στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, όπου πήγε ως ελεύθερος την περασμένη σεζόν, ως βασικός και αναντικατάστατος, ο Κάλεντ έκανε μια σπουδαία χρονιά. Ανέβασε τη χρηματιστηριακή του αξία από τις 800.000, στα 2.000.000 ευρώ. Και με 8 γκολ και 15 ασίστ (πρώτος στην κατηγορία στη Μπουντεσλίγκα 2) σε 30 ματς, ο Νάρεϊ μπήκε στο… μικροσκόπιο -και- του Ζοζέ Μπότο. Στον ΠΑΟΚ ελπίζουν βάσιμα ότι η βοήθεια που θα δώσει είναι σημαντική.

Ο Γερμανός, με καταγωγή από το Τόγκο, φέρνει δυναμική στη δεξιά πλευρά του “Δικεφάλου” συνολικά, αφού μπορεί να αγωνιστεί ακόμη και ως δεξιός μπακ. Είναι, όπως είπαμε, ταχύτατος και με πολύ καλά γεμίσματα στην περιοχή. Είναι δυνατός και μαχητικός στο γήπεδο και δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις. Έχει, επιπλέον, μια διαδρομή χωρίς κανέναν σημαντικό τραυματισμό. Είναι σίγουρα μια δυνατή λύση στο ροτέισον του Λουτσέσκου, ειδικά εφόσον μπορεί να παίξει και πολλούς ρόλους στο γήπεδο. Και υπό τις οδηγίες του Ρουμάνου, μπορεί κι εκείνος να ελπίζει σε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση…

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΠΑΟΚ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик