Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ να επιστρέψει στον θρόνο της Σκωτίας. Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και η δουλεία του θρύλου της Λίβερπουλ έχει αρχίσει να αποδίδει στο μάξιμουμ. Τελευταίο της θύμα η Αμπερντίν που την διέλυσε με 4-0. 41 γκολ υπέρ 3 γκολ κατά Αήττητη για 15 […]

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ δείχνει πιο αποφασισμένη από ποτέ να επιστρέψει στον θρόνο της Σκωτίας. Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και η δουλεία του θρύλου της Λίβερπουλ έχει αρχίσει να αποδίδει στο μάξιμουμ. Τελευταίο της θύμα η Αμπερντίν που την διέλυσε με 4-0.

41 γκολ υπέρ
3 γκολ κατά
Αήττητη για 15 αγώνες
11 βαθμούς διαφορά από την 2η
.
Πιο αποφασισμένη από ποτέ δείχνει την φετινή χρονιά η Ρέιντζερς, στο να βάλει τέλος στην κυριαρχία, εννέα ετών, της Σέλτικ στο πρωτάθλημα Σκωτίας. Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ μετράει 13 νίκες και 2 ισοπαλίες, σε 13 αγωνιστικές, αφού το μεσημέρι νίκησε στο Άιμπροξ την Αμπερντίν.
,

Ο Στίβεν Τζέραρντ έχει πάρει τα πάντα σε τρόπαιο, πλην πρωταθλήματος. Δεν μπόρεσε να το καταφέρει μετά από 18 χρόνια με τη Λίβερπουλ, αλλά μπορεί να το καταφέρει σε δυο χρονιές με τη Ρέιντζερς!

Συνολικά 11 κατακτήσεις τροπαίων στα 18 χρόνια παρουσίας του στον Αγγλικό σύλλογο, σίγουρα λέει πολλά αυτό το γεγονός. Δύο κύπελλα Αγγλίας τη σεζόν 2001 και 2006, 3 Λιγκ Καπ, το 2001, το 2003, αλλά και το 2012, καθώς και δύο FA Community Shield, τη σεζόν 2001 και 2006.

Ο 40χρονος προπονητής εντοπίζει γρήγορα τα λάθη και φροντίζει να μην ξανασυμβούν. Και έτσι, η άμυνα των «Gers» έπαψε να δέχεται φθηνά γκολ. Η συνταγή του Κλοπ που μεταμόρφωσε τη Λίβερπουλ σε πρωταθλήτρια Αγγλίας κι Ευρώπης, αποτελεί το Α και το Ω και για τον Τζέραρντ.

Seven of Steven Gerrard's best moments at Liverpool: FA Cup, Istanbul - Planet Football

Η προπονητική δουλειά του «Stevie» είναι σίγουρο ότι έχει βγει από τις τεράστιες  εμπειρίες του ως ποδοσφαιριστής στη Λίβερπουλ, αλλά και από την πιο σύντομη δουλειά στις ακαδημίες της.

Το συμβόλαιο του Τζέραρντ με τη Ρέιντζερς, τελειώνει το 2024, την ίδια χρονιά μαζί με του Γιούργκεν Κλοπ σττη Λίβερπουλ. Έχουμε από την μια… το ‘θέλω να κοουτσάρω τη Λίβερπουλ, όταν η δουλειά θα είναι διαθέσιμη’ του Στίβεν, και από την άλλη “ο Τζέραρντ θα πρέπει να είναι αυτός που θα με αντικαταστήσει -αν με διώξουν αύριο” του Γιούργκεν, καταλαβαίνουμε ότι καλλιεργείτε το έδαφος για την έλευση του μεγάλου αρχηγού στην ομάδα της καρδιάς του, όταν ο Γερμανός αποφασίσει να φύγει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ