Στην αναμέτρηση της Ρέιτζερς με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας έγιναν αρκετά, εντός κι εκτός παιχνιδιού. Χτυπήματα, ρατσιστικά σχόλια και… μπουνιές! Η αναμέτρηση για το Europa League και τη φάση των «16» μεταξύ Ρέιτζερς και Σλάβια Πράγας είχε αρκετά περιστατικά. Ο Ρουφ της Ρέιτζερς χτύπησε με εγκληματικό τρόπο τον κίπερ της Σλάβια, Κόλακ, με τον δεύτερο […]

Στην αναμέτρηση της Ρέιτζερς με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας έγιναν αρκετά, εντός κι εκτός παιχνιδιού. Χτυπήματα, ρατσιστικά σχόλια και… μπουνιές!

Η αναμέτρηση για το Europa League και τη φάση των «16» μεταξύ Ρέιτζερς και Σλάβια Πράγας είχε αρκετά περιστατικά.

Ο Ρουφ της Ρέιτζερς χτύπησε με εγκληματικό τρόπο τον κίπερ της Σλάβια, Κόλακ, με τον δεύτερο να ματώνει! Μάλιστα, οι πληγές του χρειάστηκαν ράμματα, ενώ αποχώρησε με φορείο.

Όμως, συνέβησαν κι άλλα σε αυτήν την -όπως φάνηκε- επεισοδιακή αναμέτρηση.

Ο Γκλεν Καμαρά κατήγγειλε πως αντίπαλός του, τον πλησίασε και τον έβρισε με ρατσιστικό τρόπο. Μάλιστα, ο προπονητής της Σκωτσέζικης ομάδας, Στίβεν Τζέραρντ, τον στήριξε απόλυτα.

Η Σλάβια Πράγας όμως από πλευράς της κατήγγειλε αρκετά. Υποστήριξε πως έπεσαν και λίγες… ψιλές στα αποδυτήρια, με την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να αναφέρεται σε ανακοίνωσή της πως είναι ενήμερη.

Περιμένει την έκθεση του διαιτητή, και του παρατηρητή για τα όσα συνέβησαν.

Δείτε ορισμένες εικόνες, αλλά και βίντεο από την… αναμέτρηση:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Europa League

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ