Ο 84χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που ήταν Πρωθυπουργός της Ιταλίας και ο ιδιοκτήτης για πολλά χρόνια της Μίλαν, βρίσκεται σε νοσοκομείο του Μονακό ύστερα από αδιαθεσία που αντιμετώπισε, αλλά και με το βεβαρυμμένο παρελθόν του. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρισκόταν σε ένα χωριό κοντά στη Νίκαια της Γαλλίας, όπου διαμένει η μεγαλύτερη κόρη του, όταν ένιωσε αδιαθεσία. Ο […]

Ο 84χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που ήταν Πρωθυπουργός της Ιταλίας και ο ιδιοκτήτης για πολλά χρόνια της Μίλαν, βρίσκεται σε νοσοκομείο του Μονακό ύστερα από αδιαθεσία που αντιμετώπισε, αλλά και με το βεβαρυμμένο παρελθόν του.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρισκόταν σε ένα χωριό κοντά στη Νίκαια της Γαλλίας, όπου διαμένει η μεγαλύτερη κόρη του, όταν ένιωσε αδιαθεσία. Ο “Καβαλιέρε” διεκομίσθη εσπευσμένα σε καρδιολογικό κέντρο του Μονακό.

Το ανακοίνωσε ο γιατρός του, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο, ο οποίος, αφού τον επισκέφθηκε, αποφάσισε την άμεση εισαγωγή του μεγιστάνα και πρώην πρωθυπουργού στο νοσοκομείο.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι ογδόντα τεσσάρων ετών. Πριν από τέσσερα χρόνια υποβλήθηκε σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς και τον περασμένο Σεπτέμβριο μολύνθηκε με κορωνοϊό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ