Ο Ραχίμ Στέρλινγκ γιορτάζει σήμερα τα 26α γενέθλιά του. Ο ακραίος που φέρνει πολλές χαρές στη Μάντσεστερ Σίτι και στην Εθνική Αγγλίας (Three Lions) έχει ήδη Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στα 26 σήμερα, είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής με μια εντυπωσιακή συλλογή τίτλων και διακρίσεων. Πολύ αποτελεσματικός και σημαντικό εργαλείο στις ομάδες που έπαιξε, είναι ένας από […]

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ γιορτάζει σήμερα τα 26α γενέθλιά του. Ο ακραίος που φέρνει πολλές χαρές στη Μάντσεστερ Σίτι και στην Εθνική Αγγλίας (Three Lions) έχει ήδη Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στα 26 σήμερα, είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής με μια εντυπωσιακή συλλογή τίτλων και διακρίσεων. Πολύ αποτελεσματικός και σημαντικό εργαλείο στις ομάδες που έπαιξε, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ. Συχνά γίνεται στόχος από τα αγγλικά ταμπλόιντ, μερικές φορές είναι θύμα από ρατσιστική συμπεριφορά όπως στον αγώνα εναντίον του Μαυροβουνίου. . Ένας σπουδαίος πρωταθλητής.

2018,  2019 Premier League
2016, 2018, 2019, 2020 League Cup 
2019 FA Cup 
2019 Community Shield 
2014 Golden Boy (best young European player)
.
Ο Στέρλινγκ αποδεικνύει πολύ συχνά, πως πέραν από ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, είναι και ένας άνθρωπος που νοιάζεται για τους γύρω του και δη για τα παιδιά.

Ο… πεναλτάκιας Ραχίμ Στέρλινγκ

Ο Στέρλινγκ μπήκε στο βιβλίο της Πρέμιερ Λιγκ με ένα ιδιαίτερο ρεκόρ. Είναι και επίσημα – γιατί είχε το όνομα – είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα κερδισμένα πέναλτι στην ιστορία.

The One Trophy That Will Complete the Redemption of Raheem Sterling

Ο Ραχίμ Σακίλ Στέρλινγκ γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1994 στο Μάβερλεϊ, μια μικρή γειτονιά στο Κίνγκστον της Τζαμάικα έχοντας συνεχώς στο πλευρό του, τη μαμά του Ναντίν και τα τρία του αδέρφια. Ο Ραχίμ ζούσε σε μια… καλύβα μακριά από τη θάλασσα και τα πρώτα χρόνια της ζωής του τα πέρασε με τον παππού και τη γιαγιά, αφού η μητέρα του πήγε στην Αγγλία για να δουλέψει και μετέπειτα τα πήρε μαζί της.

Μόλις σε ηλικία 5 ετών, ο νυν ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ άφησε την χώρα του για να μετακομίσει και αυτός στην Αγγλία, μένοντας δίπλα από το «Γουέμπλεϊ». Κάτι που τον επηρέασε και στην απόφαση του να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Μάλιστα, έχει και τατουάζ στο χέρι το θρυλικό στάδιο.

Τον Φεβρουάριο του 2010, ο Ράφα Μπενίτεθ πήρε το ρίσκο και επένδυσε περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ για ένα παιδί 15 ετών και δύο μηνών! 

Ο καλύτερος νέος παίκτης το 2014 Ο Ραχίμ κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου νεαρού παίκτη της Ευρώπης για το 2014 και είναι αναμφισβήτητα το επόμενο best thing του αγγλικού ποδοσφαίρου. 

.Αλλά τα λεφτά ήταν πολλά. Ο νεαρός επιθετικός Ραχίμ Στέρλινγκ πήγε στην  Μάντσεστερ Σίτι έναντι 68 εκατομμυρίων ευρώ

Τα υπόλοιπα είναι ιστορία που την γράφει ακόμα στο χορτάρι

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ