Μια «κακιά» στιγμή το 2018 θα οδηγήσει στη φυλακή έναν διαιτητή, για 15 μήνες, με τον ίδιο να δίνει μια λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι. Της φυλακής τα σίδερα… είναι για τους διαιτητές! Ο Σέρβος διαιτητής, Σρντιάν Ομπράντοβιτς, αναμένεται να περάσει την πόρτα των φυλακών, για έναν απίστευτο λόγο! Ο ίδιος είχε υποδείξει ένα πέναλτι, τρία χρόνια […]

Μια «κακιά» στιγμή το 2018 θα οδηγήσει στη φυλακή έναν διαιτητή, για 15 μήνες, με τον ίδιο να δίνει μια λανθασμένη υπόδειξη πέναλτι.

Της φυλακής τα σίδερα… είναι για τους διαιτητές! Ο Σέρβος διαιτητής, Σρντιάν Ομπράντοβιτς, αναμένεται να περάσει την πόρτα των φυλακών, για έναν απίστευτο λόγο!

Ο ίδιος είχε υποδείξει ένα πέναλτι, τρία χρόνια πριν, το 2018 δηλαδή!

Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση Σπαρτάκ Σουμπότιτς με αντίπαλο τη Ραντνίτσκι Νις, η νικήτρια ομάδα θα έπαιρνε ένα σημαντικό προβάδισμα για ένα εισιτήριο στο Europa League.

Όμως, στο 77ο λεπτό του ματς, με το σκορ στο 1-0, ο διαιτητής Ομπράντοβιτς δίνει ένα πέναλτι-φάντασμα στην Σπαρτάκ.

Η αλήθεια είναι πως κανένας δεν αντιλήφθηκε το τί έγινε, καθώς η παράβαση που πιθανότατα δόθηκε ως χέρι αντικανονικό, ήταν καθαρή. Κι αυτό διότι η μπάλα είχε βρει στο πόδι του αμυντικού.

Μετά από τρία χρόνια, η «θεία Δίκη», εν προκειμένω το Τμήμα Πρόληψης Διαφθοράς έκρινε πως στην εν λόγω φάση υπήρχε σκοπός. Με αποτέλεσμα την επιβολή 15μηνης φυλάκισης στον Σέρβο διαιτητή. Παράλληλα, του απαγορεύτηκε η ενασχόληση με τη διαιτησία, για τα επόμενα 10 χρόνια!

Δείτε παρακάτω την εν λόγω φάση:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα