Το νέο αστέρι της Λίβερπουλ Ντιόγκο Ζότα ήταν ασταμάτητος, και μόνο ένας τραυματισμός θα μπορούσε να τον σταματήσει. Άτυχος ο ποδοσφαιριστής που  δέχθηκε ένα χτύπημα στο ευρωπαϊκό ματς με την Μίντιλαντ και οι εξετάσεις έδειξαν δύο μήνες εκτός δράσης. Τα άσχημα νέα ήρθαν από τις εξετάσεις του Ζότα που σύμφωνα με τη «Revord» δείχνουν αποχή […]

Το νέο αστέρι της Λίβερπουλ Ντιόγκο Ζότα ήταν ασταμάτητος, και μόνο ένας τραυματισμός θα μπορούσε να τον σταματήσει. Άτυχος ο ποδοσφαιριστής που  δέχθηκε ένα χτύπημα στο ευρωπαϊκό ματς με την Μίντιλαντ και οι εξετάσεις έδειξαν δύο μήνες εκτός δράσης.

Τα άσχημα νέα ήρθαν από τις εξετάσεις του Ζότα που σύμφωνα με τη «Revord» δείχνουν αποχή δύο μηνών από τους αγωνιστικούς χώρους και ένας ακόμα μεγάλος πονοκέφαλος για την ομάδα του Κλοπ.

Conor Coady raves about 'incredible' former teammate Diogo Jota

Ο Γιούργκεν Κλοπ σχολίασε σχετικά: 

«Πραγματική ατυχία. Άσχημα νέα. Σοβαρός τραυματισμός στους προσαγωγούς. Ο τένοντας έχει υποστεί ρήξη. Αυτό θα τον κρατήσει έξω για τουλάχιστον δύο μήνες. Άσχημα νέα για εμάς και για τη Γουινέα, με το Κύπελλο Εθνών Αφρικής να πλησιάζει. Δεν είναι ωραίο».

Αυτό σημαίνει ότι με αυτά τα δεδομένα θα χάσει τα ματς με Φούλαμ (εκτός), Τότεναμ (εντός), Κρίσταλ Πάλας (εκτός), Γουέστ Μπρομ (εντός), Νιούκαστλ (εκτός), Σαουθάμπτον (εκτός), Άστον Βίλα (εκτός-Κύπελλο), Μπέρνλι (εντός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εντός), Τότεναμ (εκτός), Γουέστ Χαμ (εκτός), Μπράιτον (εντός) και Μάντσεστερ Σίτι (εντός).

Μια ονειρική χρονιά

Ο Ντίογκο Ζότα λες και του έχεις πατήσει ένα κουμπί και είναι σε μια καυτή κατάσταση διαρκείας με την Λίβερπουλ, αφού έχει καταφέρει μέσα σε 14 αγώνες να πετύχει 9 γκολ και να είναι ο δεύτερος σκόρερ της Λίβερπουλ πίσω από τον Αιγύπτιο Μοχάμεντ Σαλάχ.

Πέτυχε με την Μίντλαντ το γκολ Νο 10,000 για την πρωταθλήτρια Αγγλίας. Χατ-τρικ στον αγώνα με την Αταλάντα και μπήκε και στο κλειστό κλαμπ των ποδοσφαιριστών που έχουν πετύχει χατ-τρικ στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Λίβερπουλ.  Με το γκολ απέναντι στη Λέστερ έγινε ο μόνος νεοφερμένος παίχτης στην ιστορία της Λίβερπουλ που πετυχαίνει το «4Χ4» εντός έδρας.

Πόσο γρήγορα κατάλαβε τι πρέπει να κάνει, πώς να το κάνει. Τάχιστη προσαρμογή. Σε πρόσωπα, σε πράγματα. Κάτι που φανερώνει αίσθηση και αντίληψη. Προσόντα υπερπολύτιμα, ειδικά όταν πας σε στρωμένη ομάδα και πρέπει να κερδίσεις χώρο. Αυτό είναι το μεγάλο προσωπικό στοίχημα του 23χρονου Πορτογάλου. Και φαίνεται πώς έχει κατανοήσει ακριβώς και το περίγραμμα, αλλά και τι καλείται να κάνει.

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Ασταμάτητος κυριολεκτικά ο Ντιόγκο Ζότα.

https://www.youtube.com/watch?v=fOCJjSWmK2s

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ