Ο Φλέτσερ με την 12ετή πορεία του στους «κόκκινους διαβόλους» επιστρέφει στην οικογένεια του, και θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της Γιουνάιτεντ. Αγωνίστηκε από το 2003 έως και το 2015 στους “κόκκινους διαβόλους”, και επιστρέφει στο «Ολντ Τράφορντ» σαν βοηθός, δίπλα στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές αήττητη με 8-2-0 μετά και την νίκη […]

Ο Φλέτσερ με την 12ετή πορεία του στους «κόκκινους διαβόλους» επιστρέφει στην οικογένεια του, και θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της Γιουνάιτεντ. Αγωνίστηκε από το 2003 έως και το 2015 στους “κόκκινους διαβόλους”, και επιστρέφει στο «Ολντ Τράφορντ» σαν βοηθός, δίπλα στον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπλήρωσε δέκα αγωνιστικές αήττητη με 8-2-0 μετά και την νίκη επί της μαχητικής Άστον Βίλα, και βρέθηκε στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ σε ισοβαθμία με την Λίβερπουλ. Επιτέλους κορυφή για τους “κόκκινους διαβόλους” και το 20221 ξεκινάνε από το ρετιρέ για την επιστροφή τους στην κορυφή της Αγγλίας. Στην 1η θέση της Premier League μετά από πολύ πολύ καιρό, αλλά το, κυριότερο με συμπεριφορά άκρως ανταγωνιστικής ομάδας για την κατάκτηση του τίτλου. 

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των Κόκκινων Διαβόλων, ανέλαβε καθήκοντα βοηθού του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και ανήκει πλέον στο προπονητικό team του Νορβηγού τεχνικού.

Με τεράστια προσφορά στη Γιουνάιτεντ για περίπου 20 χρόνια, με μια πολύ σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα.

Τον περασμένο Οκτώβριο ο 36χρονος είχε επιστρέψει στο Όλντ Τράφορντ αναλαμβάνοντας την Κ-16, ενώ από σήμερα θα είναι ένας εκ των βοηθών του Σόλσκιερ στην πρώτη ομάδα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ