Η αλητεία και ο υπόκοσμος ζουν και βασιλεύουν σε σε όλο τον κόσμο. Μόνο με πράξεις σαν του Μοχάμεντ Φαρές της Λάτσιο μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα. Μπράβο στον ποδοσφαιριστή της Λάτσιο που βοήθησε ένα άτυχο ντελιβερά στην Νάπολι Σε εξοργίζει το περιστατικό που συνέβη στην Νάπολι και προκάλεσε την οργή της Ιταλικής κοινωνίας, […]

Η αλητεία και ο υπόκοσμος ζουν και βασιλεύουν σε σε όλο τον κόσμο. Μόνο με πράξεις σαν του Μοχάμεντ Φαρές της Λάτσιο μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα. Μπράβο στον ποδοσφαιριστή της Λάτσιο που βοήθησε ένα άτυχο ντελιβερά στην Νάπολι

Σε εξοργίζει το περιστατικό που συνέβη στην Νάπολι και προκάλεσε την οργή της Ιταλικής κοινωνίας, όταν μια συμμορία έξι ατόμων επιτέθηκε σε έναν 52χρονο ντελιβερά, κλέβοντας του το μηχανάκι και τις εισπράξεις.

Όλη η κοινή γνώμη αντέδρασε για το περιστατικό αυτό εναντίον στον 52χρονο βιοπαλαιστή και δημιούργησαν έναν λογαριασμό, για να βοηθήσουν  το θύμα να αγοράσει ένα νέο μηχανάκι και να μπορέσει να συνεχίσει να εργάζεται.

Μαζεύτηκαν σχετικά γρήγορα 11.000 ευρώ, και μέσα στο ποσό ήταν και  2.500 ευρώ από τον ποδοσφαιριστή της Λάτσιο, Μοχάμεντ Φαρές, με τον 24χρονο Αλγερινό να συγκινεί με την πράξη του. Σημαντικό ότι δεν προκάλεσε ο ποδοσφαιριστής την προβολή της πράξης του, και αυτό τον τιμά ακόμα περισσότερο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ