H Γιουβέντους επικράτησε της Αταλάντα 2-1 για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας στο Μαπέι Στάντιουμ. Αυτός ήταν ο τελευταίος τίτλος του Τζίτζι Μπούφον με τη Γιουβέντους, καθώς έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του από την ομάδα, Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν σε δηλώσεις του στο RAI Sport μετά την κατάκτηση του τίτλου αποκάλυψε πως θα επιλέξει μία ομάδα […]

H Γιουβέντους επικράτησε της Αταλάντα 2-1 για τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας στο Μαπέι Στάντιουμ. Αυτός ήταν ο τελευταίος τίτλος του Τζίτζι Μπούφον με τη Γιουβέντους, καθώς έχει προαναγγείλει την αποχώρησή του από την ομάδα,

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν σε δηλώσεις του στο RAI Sport μετά την κατάκτηση του τίτλου αποκάλυψε πως θα επιλέξει μία ομάδα που θα τον συναρπάσει για να συνεχίσει την καριέρα του.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:

“Το να τελειώσω στη Γιουβέντους με αυτόν τον τρόπο, με κάνει ευτυχισμένο και υπερήφανο. Το να μοιραστώ αυτόν τον νικηφόρο τελικό με τους συμπαίκτες μου είναι το κερασάκι στην τούρτα. Όλα κάποτε τελειώνουν. Είμαι 43 ετών, πρέπει να πάρεις αποφάσεις που μοιάζουν μη δημοφιλείς, παράξενες ή ακόμη και τρελές”

Ακόμη όμως και στα 43 μου έχω μία σπίθα τρέλας. Χαίρομαι που είμαι ικανός να ονειρεύομαι και να ανακαλύψω νέους ορίζοντες. Μπορεί να μην κερδίσω, αλλά αυτό δεν με ενδιαφέρει. Παίζω για το ταξίδι” ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τόνισε μάλιστα ότι έχει δεχθεί αρκετές προτάσεις ήδη, όμως θα επιλέξει την πιο τρελή: “Για να είμαι ειλικρινής, είχα πολλές επαφές και αναλύω τις προτάσεις. Αυτή που θα θεωρήσω πιο συναρπαστική και όταν βρω κάτι πιο τρελό από εμένα θα το ακολουθήσω. Πρόσφατα έλαβα μήνυμα από έναν τεχνικό διευθυντή ομάδας που σε θέμα φιλοδοξίας και τρέλας μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και εμένα”.

Να θυμίσουμε πως το όνομα του Ιταλού θρύλου ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ