To μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα είναι αβέβαιο. Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί, όμως οι Καταλανοί ήδη έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν. Η λίστα με τους παίκτες προς αποχώρηση είναι μεγάλη. Πρώτο μέλημα του Τζοάν Λαπόρτα είναι το θέμα του προπονητή. Μάλιστα, ήδη ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Τσάβι θα επιστρέψει […]

To μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα είναι αβέβαιο.

Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί, όμως οι Καταλανοί ήδη έχουν ξεκινήσει το σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Η λίστα με τους παίκτες προς αποχώρηση είναι μεγάλη. Πρώτο μέλημα του Τζοάν Λαπόρτα είναι το θέμα του προπονητή.

Μάλιστα, ήδη ισπανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως ο Τσάβι θα επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ως νέος τεχνικός. Κάτι βέβαια που ο ίδιος αρνήθηκε.

Σύμφωνα με μέσα των Καταλανών θεωρείται πως ο Κούμαν δεν έχει διαχειριστεί σωστά από τακτικής άποψης κάποια παιχνίδια. Ωστόσο δεν είναι σίγουρη η απομάκρυνσή του. Μάλιστα, αν η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να αποδεσμεύσει τον Ολλανδό τεχνικό, θα πρέπει αν βάλει το χέρι στην τσέπη, αφού θα της κοστίσει 7,5 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, το καταλανικό Μέσο υποστηρίζει ότι δεν αποκλείεται ο Ρόναλντ Κούμαν να μείνει στην Μπαρτσελόνα ακόμη μία χρονιά, με τον Λαπόρτα να θεωρεί πως η κύρια ευθύνη για τη φετινή εικόνα της ομάδας ανήκει στους ποδοσφαιριστές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ