Ο Στέλιος Λεγάκης προχώρησε σε ορισμένες δηλώσεις και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σειρές που έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα στην ελληνική τηλεόραση. Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζένη Καζάκου, ο Στέλιος Λεγάκης ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν είδε το σίριαλ. Τότε εκείνος τόνισε πως με την νέα ηθοποιό έχουν […]

Ο Στέλιος Λεγάκης προχώρησε σε ορισμένες δηλώσεις και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σειρές που έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα στην ελληνική τηλεόραση.

Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», στην οποία πρωταγωνιστεί η Τζένη Καζάκου, ο Στέλιος Λεγάκης ρωτήθηκε από δημοσιογράφους αν είδε το σίριαλ. Τότε εκείνος τόνισε πως με την νέα ηθοποιό έχουν χωρίσει εδώ και περίπου έναν χρόνο.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε: «Δεν έχω δει ακόμα το σίριαλ “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα”, αλλά θα κάτσω να το τσεκάρω. Με την Τζένη είμαστε πλέον σε φιλικό επίπεδο, δεν ξέρω αν το ξέρεις. Έχουμε χωρίσει εδώ και καιρό, εδώ και κάνα χρόνο».

Θυμίζουμε πως η σχέση του τραγουδιστή και της ηθοποιού έγινε γνωστή τον Μάιο του 2020. Ωστόσο, και οι δύο κρατούσαν πάντα την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ