Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπλήρωσε δώδεκα αγωνιστικές αήττητη με 9-3-0 μετά την ισοπαλία στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου της Λίβερπουλ που συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη και να συνεχίζει το μεγάλο επιθετικό της πρόβλημα. Κερδισμένη από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, η οποία παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 37 πόντους και […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπλήρωσε δώδεκα αγωνιστικές αήττητη με 9-3-0 μετά την ισοπαλία στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου της Λίβερπουλ που συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη και να συνεχίζει το μεγάλο επιθετικό της πρόβλημα. Κερδισμένη από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, η οποία παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 37 πόντους και στο -3 από τους «κόκκινους».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» μπορούν να αισθάνονται αδικημένοι από το τελικό αποτέλεσμα με τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ», αφού είχαν κλασικές ευκαιρίες στο τελευταίο 20λεπτο αλλά ο Άλισον κράτησε το αήττητο του Άνφιλντ και στέρησε δύο βαθμούς από την αρμάδα του Σόλσκιερ.

Η κορυφή της Premier League παρέμεινε… κόκκινη, αλλά με μόνο μία ομάδα να απολαμβάνει τη μοναξιά της… Γιατί οι διάβολοι έχουν αγριέψει και δείχνουν χαρακτήρα. Ναι, χαρακτήρα πρωταθλητή!

Αλλά συμβαίνει ένα περίεργο με την φετινή Γιουνάιτεντ. Δεν μπορεί να κερδίσει ντέρμπι. 

Πιο συγκεκριμένα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε μια ομάδα του BIG-6 της Πρέμιερ Λιγκ, σε συνολικά πέντε αγώνες που έχει δώσει. Έχει την πολύ βαριά ήττα με  6-1 από την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ», έχει το 0-0 με Τσέλσι, Σίτι και Λίβερπουλ και έχει ηττηθεί 1-0 από την Άρσεναλ!

Τώρα αυτά αφορούν τις αναλύσεις, αλλά για τους φίλους της Γιουνάιτεντ το αποτέλεσμα θα μετρήσει και τίποτα άλλο.

Η επιστροφή στην κορυφή. Και ας γίνει χωρίς νίκη στο ντέρμπι. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ