Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπλήρωσε δώδεκα αγωνιστικές αήττητη με 9-3-0 μετά την σημερινή της ισοπαλία στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου της Λίβερπουλ που συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη και να συνεχίζει το μεγάλο επιθετικό της πρόβλημα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έμεινε για πρώτη φορά μετά το 2005, για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ! Από […]

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμπλήρωσε δώδεκα αγωνιστικές αήττητη με 9-3-0 μετά την σημερινή της ισοπαλία στην έδρα της μεγάλης αντιπάλου της Λίβερπουλ που συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά ματς χωρίς νίκη και να συνεχίζει το μεγάλο επιθετικό της πρόβλημα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έμεινε για πρώτη φορά μετά το 2005, για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς γκολ! Από το 2017 παραμένει χωρίς νίκη για 4 αγώνες η ομάδα του Κλοπ.

Κερδισμένη από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, η οποία παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 37 πόντους και στο -3 από τους «κόκκινους».

Η τελευταία φορά που η Γιουνάιτεντ ήταν μόνο πρώτη μετά τις εορταστικές μέρες του νέου χρόνου ήταν το μακρινό 2013!

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0 – 0

Η κορυφή της Premier League παρέμεινε… κόκκινη, αλλά με μόνο μία ομάδα να απολαμβάνει τη μοναξιά της… Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ» για τη 19η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Εικόνα

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι φιλοξενούμενοι όμως ήταν αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ και στο τρίποντο.

 Το πολύ μεγάλο ρεκόρ για το αήττητο στα εντός έδρας παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται για τρεις ποδοσφαιρικές σεζόν.

Κακό το ντέρμπι στο μεγαλύτερο μέρος του. Στο πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στη Λίβερπουλ, χωρίς όμως τις μεγάλες ευκαιρίες.

Η Λίβερπουλ μπήκε στο ματς με πιο επιθετική διάθεση, όμως όσες καλές μπάλες πέρασαν για τον Ρόμπερτσον είχαν κατάληξη ένα κακό τελείωμα, όπως συνέβη και με τον Φιρμίνο που είχε δύο άστοχες τελικές από καλή θέση. Οι γηπεδούχοι έφτασαν την κατοχή στο 70% στα μισά του πρώτου μέρους, ενώ η πολύ συμπαγής και διαβασμένη, Γιουνάιτεντ, έφτασε εκατοστά από το γκολ στο 34’ με τη φαουλάρα του Μπρούνο Φερνάντες μόλις έξω από το παραθυράκι του Αλισον. Η τακτική και το clean-sheet ήταν ψηλά στις προτεραιότητες των δύο ομάδων και το πρώτο μέρος έφυγε με ένα ακόμα κακό τελείωμα του Φιρμίνο, επίσης στο 34’.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο μεγάλες στιγμές ήταν για τη Γιουνάιτεντ. Ο Άλισον, όμως, είπε «όχι» τόσο στον Μπρούνο Φερνάντες όσο και στον Πογκμπά. Κάπως έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε. Αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια οι «ρεντς» έμειναν για τρίτο διαδοχικό ματς στο μηδέν επιθετικά.

https://twitter.com/D9INE_LIV_UTD/status/1350860057483698177

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ