Πολύ κουβέντα γίνεται τελευταία για το ποια ομάδα κερδίζει περισσότερα πέναλτι και ο Κλοπ πρόσφατα έριξε την μπηχτή του, περί εύνοιας της Γιουνάιτεντ στο θέμα των πέναλτι. Ο Ράσφορντ σε πρόσφατες δηλώσεις του απάντησε για το θέμα, αλλά είπε και τον ρόλο που έπαιξε ο Μουρίνιο. Ο Μάρκους Ράσφορντ που εκτός από εκπληκτικός άνθρωπος είναι […]

Πολύ κουβέντα γίνεται τελευταία για το ποια ομάδα κερδίζει περισσότερα πέναλτι και ο Κλοπ πρόσφατα έριξε την μπηχτή του, περί εύνοιας της Γιουνάιτεντ στο θέμα των πέναλτι. Ο Ράσφορντ σε πρόσφατες δηλώσεις του απάντησε για το θέμα, αλλά είπε και τον ρόλο που έπαιξε ο Μουρίνιο.

Ο Μάρκους Ράσφορντ που εκτός από εκπληκτικός άνθρωπος είναι και ο νέος ηγέτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι εμφανίσεις του τον οδήγησαν στην πρώτη θέση της λίστας είναι το απόλυτο Νο1, με χρηματιστηριακή αξία στα 165,5 εκατ. ευρώ!

Κάνει μια εντυπωσιακή σεζόν με τους Κόκκινους Διαβόλους (14 γκολ, 7 ασίστ), ο 23χρονος επιθετικός και είναι από τους βασικούς πρωταγωνσιτές της εξαιρρετικής πορείας της Γιουνάιτεντ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ είχε δηλώσει πως: «η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει κερδίσει περισσότερα πέναλτι  σε δύο χρόνια από όσα εγώ σε πεντέμισι χρόνια».

Πρόσφατα στην βράβευση του από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Συντακτών στην συνέντευξη που έδωσε είπε και για το θέμα των πέναλτι και αποκάλυψε μια ιστορία του με τον μεγάλο Ζοσέ.

«Ως επιθετική γραμμή, θέλουμε να πάμε και να πετύχουμε γκολ. Όταν τρέχεις στην πλάτη των αμυντικών ή όταν ντριμπλάρεις και δεις μια μονομαχία να έρχεται, δεν θέλεις να σου κάνουν τάκλιν γιατί έχεις μπροστά σου να βάλεις γκολ.

Δεν θα αφήσεις με τίποτα κάποιον να σου πάρει την μπάλα, οπότε για μένα είναι απλά θέμα θέλησης να σκοράρουμε περισσότερο και οι ομάδες θέλουν να αμυνθούν – και ξέρετε, τα πέναλτι μπορεί να συμβούν.

Υπήρχαν όμως στιγμές όπου δεν παίρναμε τα πέναλτι. Θυμάμαι όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο ήταν προπονητής, είχαμε πέντε-έξι περιπτώσεις που θυμάμαι όπου θα έπρεπε να μου έχει δοθεί πέναλτι.

Ο Ζοσέ κατέληξε να μου λέει: «Αν δεν είσαι έξυπνος στον τρόπο που το κάνεις, τότε δεν πρόκειται να το πάρεις». Μετά από αυτό, αρχίσαμε να κερδίζουμε μερικά πέναλτι. Ήταν κάτι που εξελίχθηκε, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπρεπε να το μάθει και να το καταλάβει»

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι