Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές του δράσεις. Όμως, ο αδελφός του αποκάλυψε πως ο παίκτης της Γιουνάιτεντ έδινε χρήματα, απ’ το παράθυρο του αυτοκινήτου του, σε άστεγους. Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι σίγουρα εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο. Κοσμεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποτελεί φόβητρο, για κάθε αντίπαλη άμυνα. Όμως, πρόκειται και […]

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές του δράσεις. Όμως, ο αδελφός του αποκάλυψε πως ο παίκτης της Γιουνάιτεντ έδινε χρήματα, απ’ το παράθυρο του αυτοκινήτου του, σε άστεγους.

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι σίγουρα εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο. Κοσμεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποτελεί φόβητρο, για κάθε αντίπαλη άμυνα.

Όμως, πρόκειται και για μεγάλη… ψυχή! Ο Άγγλος άσος, σύμφωνα με την αποκάλυψη στο WSI Magazine που έκανε ο 23χρονος αδελφός του, Ντουέιν Μέιναρντ, έδινε λεφτά σε άστεγους, μέσα από το παράθυρο του αμαξιού του!

Ο Ράσφορντ έκανε βόλτες με το αυτοκίνητο και όποιος είχε κάποιο πρόβλημα, λάμβανε χρήματα από τον άσο της Γιουνάιτεντ.

Βέβαια, ο αδελφός και μάνατζέρ του, τον συμβούλευσαν να μην το κάνει. Τουλάχιστον, όχι με αυτόν τον τρόπο, καθώς υποστηρίζει πως υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι, απ’ το να σταματάει με το αμάξι και να χαρίζει χρήματα. Θεωρεί πως δεν είναι αρκετά ασφαλές για τον Άγγλο παίκτη.

Μεγάλος μάγκας ο Μάρκους, καθώς και κατά τη διάρκεια του lockdown είχε πρωτοστατήσει για να μη σταματήσουν τα δωρεάν γεύματα στα σχολεία, για όσα παιδάκια είχαν ανάγκη. Κάτι που φυσικά κατάφερε

Τον περασμένο Οκτώβρη μάλιστα, ο Ράσφορντ τιμήθηκε από τη Βασίλισσα Ελισάβετ. Επιπλέον, πήρε και το ειδικό βραβείο του BBC για την προσφορά του.

Γιατί ένας αθλητής πρέπει να είναι πρότυπο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά κυρίως εκτός αυτού. Και ο Ράσφορντ είναι ένα σωστό πρότυπο, με τις δράσεις που πραγματοποιεί.

Συγχαρητήρια του αξίζουν και μόνο…

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι