Στην ποδοσφαιρομάνα Βραζιλία βλέπουμε τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Ταλέντα, γκολάρες, ντρίπλες, θρύλους, φοβερή ατμόσφαιρα στα γήπεδα, και ξύλο. Πολύ ξύλο. Όπως και στον τελικό αγώνα για το πρωτάθλημα Κ17 μεταξύ Φλουμινένσε – Ατλέτικο Παραναένσε. Μεγάλο το άγχος, κούπα παιζόταν και τα νεύρα τεντωμένα. Κια η κατάσταση ξέφυγε. Ο διαιτητής για να μαζέψει τα πράγματα έπαθε […]

Στην ποδοσφαιρομάνα Βραζιλία βλέπουμε τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Ταλέντα, γκολάρες, ντρίπλες, θρύλους, φοβερή ατμόσφαιρα στα γήπεδα, και ξύλο. Πολύ ξύλο.

Όπως και στον τελικό αγώνα για το πρωτάθλημα Κ17 μεταξύ Φλουμινένσε – Ατλέτικο Παραναένσε. Μεγάλο το άγχος, κούπα παιζόταν και τα νεύρα τεντωμένα. Κια η κατάσταση ξέφυγε. Ο διαιτητής για να μαζέψει τα πράγματα έπαθε αγκύλωση στο χέρι του. Έβγαλε 9 κόκκινες και αφήστε τις κίτρινες. 

Πιο συγκεκριμένα, στα χασομέρια του αγώνα με το σκορ να είναι 2-1 υπέρ της Φλουμινένσε ο ποδοσφαιριστής της Ζοάο Νέτο πλακώθηκε με τον Ατάιντε της Παραναένσε και μετά το γήπεδο μετατράπηκε σε ένα τεράστιο ριγκ. Αφού ξεθύμαναν οι παίχτες ο διαιτητής ξεκίνησε τις αποβολές και τελικά οι ομάδες τελείωσαν τον αγώνα με 8 ποδοσφαιριστές η κάθε μια.

Το σκορ δεν άλλαξε και η ΦΛΟΥ πήρε τον τίτλο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ