Με το εορταστικό 4-0 επί της Γουλβς η Λίβερπουλ υποδέχτηκε τον κόσμο της στο Άνφιλντ μετά από αρκετό καιρό (271 ημέρες), θα παραμείνει στην κορυφή της Premier League και μετά την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής, μαζί με την πολύ σταθερή την φετινή χρονιά ομάδα του Μουρίνιο. Αλλά με αυτή τους την νίκη συνέχισαν να διευρύνουν ένα μεγάλο […]

Με το εορταστικό 4-0 επί της Γουλβς η Λίβερπουλ υποδέχτηκε τον κόσμο της στο Άνφιλντ μετά από αρκετό καιρό (271 ημέρες), θα παραμείνει στην κορυφή της Premier League και μετά την ολοκλήρωση της 11ης αγωνιστικής, μαζί με την πολύ σταθερή την φετινή χρονιά ομάδα του Μουρίνιο. Αλλά με αυτή τους την νίκη συνέχισαν να διευρύνουν ένα μεγάλο ρεκόρ για το αήττητο στα εντός έδρας παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ!

Η πρώτη εικόνα που αντίκρισαν οι ποδοσφαιριστές του Κλοπ ήταν αναμφίβολα, μια μεγάλη τονωτική ένεση για την ψυχολογία των πρωταθλητών που έχουν ένα ιδιαίτερο δέσιμο με τους φίλους τους.. Το «You’ll never walk alone», εννέα μήνες μετά, το τραγουδούσαν 2.000 οπαδοί των reds (1.500 στο Kop και άλλοι 500 στην κεντρική εξέδρα του γηπέδου).

Οι γηπεδούχοι είχαν συντριπτικά υπέρ τους την κατοχή της μπάλας (71%-29%). Ο Ρόμπερτσον έκανε το γέμισμα στην περιοχή, ο Κόουντι έκανε κακό υπολογισμό και έχασε τη μπάλα, με τον Σαλάχ να κερδίζει και με ιδανικό τελείωμα από κοντά να κάνει το 1-0 στο 24ο λεπτό. Η ομάδα του Κλοπ πίεσε για ένα δεύτερο γκολ και το πέτυχε στο 59ο λεπτό με ένα φοβερό σουτ του Βαϊνάλντουμ έξω από την περιοχή, ο οποίος δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Πατρίσιο για το 2-0.

Ο Σαλάχ από σκόρερ έγινε δημιουργός, βγάζοντας τη σέντρα από τα δεξιά και ο Ματίπ από το ύψος της μικρής περιοχής σημείωσε το 3-0 στο 68ο λεπτό. Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ (που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του) έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, με τον Σεμέδο να προσπαθεί να απομακρύνει με τάκλιν προ του Μανέ, αλλά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Πατρίσιο για το 4-0 στο 78ο λεπτό.

Liverpool fans stopped in their tracks by two perfect moments after final whistle against Wolves - Liverpool Echo

Έτσι, κατάφεραν να διατηρηθούν για 65ο εντός έδρας ματς σε επίπεδο πρωταθλήματος δίχως ήττα έχουν σπάσει το ρεκόρ της ομάδας του Μπομπ Πέισλι (Φεβρουάριος 1978 – Δεκέμβριος 1980), και συνεχίζουν να ανεβάζουν το τρελό ρεκόρ τους.

Ρίχνοντας μια ματιά στην τρέχουσα επίδοση των υπόλοιπων ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ αναφορικά με το κατά πόσο εκμεταλλεύονται την έδρα τους, η διαφορά είναι… το λιγότερο χαοτική. Η ομάδα του Κλοπ διατηρεί το εντελώς απόλυτο με απολογισμό 6-0-0, η συγκάτοικος της στην κορυφή Τότεναμ έχει χάσει επτά βαθμούς στο  Tottenham Hotspur Stadium (4-2-1, και επίσης τον ίδιο απολογισμό η τρίτη ομάδα της βαθμολογίας Τσέλσι.

Τρεις ποδοσφαιρικές σεζόν οι πόρτες του Άνφιλντ δεν μπορούν να παραβιαστούν.

Και πολύ δύσκολα με αυτές τις συνθήκες να ξαναδούμε μεγάλα αήττητα από τις περισσότερες ομάδες.

Οι μεγάλες επιτυχίες ξεκινούν από το σπίτι σου. Το ξέρει καλά ο Γερμανός και το έχει αναγάγει σε αξίωμα για την ομάδα του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ