“Δεν είμαι ο τύπος που θα ζητήσω φανέλα … ” Πολύ συχνά, στο τέλος των αγώνων, οι παίκτες παίρνουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τις φανέλες τους. Για μερικούς, αυτό τους επιτρέπει να πάρουν φανέλες από τα μεγαλύτερα αστέρια ποδοσφαίρου. Ο Λιονέλ Μέσι, από την πλευρά του, ζήτησε μόνο μια φορά φανέλα από έναν παίκτη. Ο […]

“Δεν είμαι ο τύπος που θα ζητήσω φανέλα …

” Πολύ συχνά, στο τέλος των αγώνων, οι παίκτες παίρνουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τις φανέλες τους. Για μερικούς, αυτό τους επιτρέπει να πάρουν φανέλες από τα μεγαλύτερα αστέρια ποδοσφαίρου.

Ο Λιονέλ Μέσι, από την πλευρά του, ζήτησε μόνο μια φορά φανέλα από έναν παίκτη. Ο La Pulga ανέφερε πάντα ότι ενώ ήταν ευτυχής να ανταλλάξει τη φανέλα του, ποτέ δεν ζήτησε μια συγκεκριμένη φανέλα από έναν συγκεκριμένο παίκτη.

Ο Αργεντινός παραβίασε αυτόν τον κανόνα μόνο μία φορά στην καριέρα του, όταν ζήτησε τη φανέλα του Ζινεντίν Ζιντάν! Ο Λιονέλ Μέσι παραδέχεται ότι λόγο ότι ντρεπόταν, δεν πήγαινε να ζητήσει την φανέλα από κάποιον ποδοσφαιριστή.

Αλλά όταν το 2005, αντιμετωπίζει το είδωλό του Ζιζού, παίρνει το θάρρος του και πηγαίνει να ζητήσει από τον Ζιντάν τη φανέλα του! Ο Μέσι, με περισσότερο κουράγιο από το συνηθισμένο, ζήτησε από τον Ζιντάν να μην αποσυρθεί!

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar David Beckham, Ronaldinho and more... Gerard Pique's amazing shirt collection | Daily Mail Online

Ο Αργεντινός αστέρας, πόζαρε μαζί με τον μεγάλο του γιο στο δωμάτιο το οποίο είναι γεμάτο… κειμήλια από την φοβερή και τρομερή καριέρα του

Ο Λιονέλ Μέσι διαθέτει στο σπίτι του ειδικό δωμάτιο με (κάποιες από) τις φανέλες που έχει ανταλλάξει με συναδέλφους του, μετά από αγώνες της Μπαρτσελόνα. Σήμερα ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου φωτογραφήθηκε μαζί με το γιο του μέσα στο δωμάτιο αυτό, στο οποίο υπάρχουν τέσσερις φανέλες παικτών που έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, στα γυμνά πόδια του «βασιλιά Λίο» υπάρχει το «Νο44» του Κώστα Μανωλά στη Ρόμα, το «30» του Τόμας Ντε Βινσέντι με τον ΑΠΟΕΛ, το «42» του Γιάγια Τουρέ με τη Μάντσεστερ Σίτι και τέλος το «10» που φορούσε ο Τσόρι Ντομίνγκες όταν αγωνιζόταν στη Ρούμπιν Καζάν πριν από οκτώ χρόνια.

Στο πάτωμα, υπάρχει και μια του Τόμας Ντε Βινσέντι, από αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει, ωστόσο, το γεγονός ότι δεν υπάρχει φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο, παρότι η συλλογή του διαθέτει αρκετές από τους μεγάλους αντιπάλους της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως του Ραούλ και του Κασίγιας.

Leo Messi's impressive shirts collection : sports

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ