Πολλές οι μεταγραφές για τους ροσονέροι στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου για την Μίλαν. Αλλά και οι αποχωρήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και ειδικά για ποδοσφαιριστές που δεν τους υπολογίζει ο Πιόλι. Όπως για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Ματέο Μουσάκιο. Ο 30χρονος Αργεντίνος στόπερ δεν υπολογιζόταν από την ομάδα του Μιλάνου που τον είχε αποκτήσει το […]

Πολλές οι μεταγραφές για τους ροσονέροι στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου για την Μίλαν. Αλλά και οι αποχωρήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα και ειδικά για ποδοσφαιριστές που δεν τους υπολογίζει ο Πιόλι. Όπως για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή Ματέο Μουσάκιο.

Ο 30χρονος Αργεντίνος στόπερ δεν υπολογιζόταν από την ομάδα του Μιλάνου που τον είχε αποκτήσει το 2017, με αποτέλεσμα να βρίσκει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του  στη Ρώμη. Μπορεί να μην υπάρχει ακόμη η επίσημη ανακοίνωση, η οποία αναμένεται τις προσεχείς ώρες, αλλά ο Μουσάκιο θα πρέπει ήδη να θεωρείται παίκτης της Λάτσιο.

O Ματέο Μουσάκιο δεν ήταν στα πλάνα του Πιόλι, αλλά για τον Ιντσάγκι είναι μια έξτρα επιλογή για την άμυνα.  Η Λάτσιο θα δώσει στη Μίλαν ένα χαμηλό ποσό, γύρω κοντά στο 1 εκ ευρώ, παίρνοντας τον παίκτη… σχεδόν σαν ελεύθερο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μίλαν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ